ΚΥΠΡΟΣ: Ελειπε και τον εκδικήθηκαν - Εκαψαν το αυτοκίνητο του - Η σκηνή φρουρείται

ΚΥΠΡΟΣ: Ελειπε και τον εκδικήθηκαν - Εκαψαν το αυτοκίνητο του - Η σκηνή φρουρείται

Ζημιές ύψους 3 χιλιάδων ευρώ υπέστη όχημα στη Λάρνακα από φωτιά, που φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα.
 

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 23.40 το βράδυ της Παρασκευής (15/11) έγινε αντιληπτή φωτιά σε όχημα που ήταν σταθμευμένο σε ισόγειο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λάρνακα.
 
Στη σκηνή έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά. Επί τόπου μετέβησαν και μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και από προκαταρκτικές έρευνες διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.
 
Από τη φωτιά το αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 32χρονου από τη Λάρνακα, που βρίσκεται στο εξωτερικό, υπέστη ζημιές ύψους 3 χιλιάδων ευρώ.
 
Το όχημα δεν καλύπτεται από ασφάλεια. Από την φωτιά δεν κινδύνευσε κανένας ένοικος της πολυκατοικίας.
 
Η σκηνή φρουρείται και το Σάββατο 16/11 θα γίνουν εξετάσεις από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια της πυρκαγιάς.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE