ΔΙΕΘΝΗ

Υπέκυψε ο έφηβος που άνοιξε πυρ στην αυλή του λυκείου του στην Καλιφόρνια

Υπέκυψε ο έφηβος που άνοιξε πυρ στην αυλή του λυκείου του στην Καλιφόρνια

Υπέκυψε στα τραύματά του ο δεκαεξάχρονος, ο οποίος άνοιξε πυρ την Πέμπτη (14/11), στην αυλή του λυκείου του, σε μια πόλη κοντά στο Λος Άντζελες, σκοτώνοντας μια συνομήλικη συμμαθήτριά του κι έναν 14χρονο συμμαθητή του και τραυματίζοντας άλλους τρεις πριν στρέψει το πιστόλι του στον εαυτό του κι αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι.

Ο Ναθάνιελ Μπερχάου, που διακομίστηκε στο νοσοκομείο ταυτόχρονα με τα θύματα της επίθεσης που διέπραξε στο λύκειο Σόγκους, στην Σάντα Κλαρίτα της Καλιφόρνιας και νοσηλευόταν "σε κρίσιμη κατάσταση", τελικά "υπέκυψε στα τραύματά του στις 15:32 (01:32 του Σαββάτου ώρα Κύπρου)", ενημέρωσε ο Μάρβιν Κράουντερ, εκπρόσωπος του γραφείου του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες.
 
Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη, η μητέρα του νεαρού, που διέπραξε την επίθεση και αυτοπυροβολήθηκε την ημέρα που έκλεισε τα δεκαέξι του χρόνια, ήταν παρούσα όταν πέθανε.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top