Για σκοπούς προετοιμασίας της Τριμερούς η συνάντηση Ακιντζί – Λουτ μεταδίδεται από τα κατεχόμενα

Για σκοπούς προετοιμασίας της Τριμερούς η συνάντηση Ακιντζί – Λουτ μεταδίδεται από τα κατεχόμενα

Με στόχο την προετοιμασία της τριμερούς συνάντησης στο Βερολίνο στις 25 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί και της ειδικής απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Τζέιν Χολ Λουτ στις 11 το πρωί του Σαββάτου (16/11), που διήρκησε μιάμιση ώρα.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε γραπτή δήλωση της «προεδρίας» αναφέρεται ότι στν συνάντηση μαζί με τον κ. Ακιντζί ήταν ο ειδικός του εκπρόσωπος για τις συνομιλίες, Ερχάν Ερτσίν, ο εκπρόσωπός του, Μπαρίς Μπουρτζιού, η σύμβουλος διεθνών σχέσεων, Ιπέκ Μπορμάν, η σύμβουλος νομικών υποθέσεων, Σιουλέν Καράμπατζιακ και ο δεύτερος γραμματέας, Χασάν Βάρογλου.
 
Να σημειωθεί ότι μετά τη συνάντηση δεν έγιναν άλλες δηλώσεις.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματικό τετ-α-τετ στο Παρίσι – Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Μακρόν–Χριστοδουλίδη

Διπλωματικό τετ-α-τετ στο Παρίσι – Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Μακρόν–Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, θα υποδεχθεί τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Μέγαρο των Ηλυσίων τη Δευτέρα, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο η γαλλική προεδρία.