Για σκοπούς προετοιμασίας της Τριμερούς η συνάντηση Ακιντζί – Λουτ μεταδίδεται από τα κατεχόμενα

Για σκοπούς προετοιμασίας της Τριμερούς η συνάντηση Ακιντζί – Λουτ μεταδίδεται από τα κατεχόμενα

Με στόχο την προετοιμασία της τριμερούς συνάντησης στο Βερολίνο στις 25 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί και της ειδικής απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Τζέιν Χολ Λουτ στις 11 το πρωί του Σαββάτου (16/11), που διήρκησε μιάμιση ώρα.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε γραπτή δήλωση της «προεδρίας» αναφέρεται ότι στν συνάντηση μαζί με τον κ. Ακιντζί ήταν ο ειδικός του εκπρόσωπος για τις συνομιλίες, Ερχάν Ερτσίν, ο εκπρόσωπός του, Μπαρίς Μπουρτζιού, η σύμβουλος διεθνών σχέσεων, Ιπέκ Μπορμάν, η σύμβουλος νομικών υποθέσεων, Σιουλέν Καράμπατζιακ και ο δεύτερος γραμματέας, Χασάν Βάρογλου.
 
Να σημειωθεί ότι μετά τη συνάντηση δεν έγιναν άλλες δηλώσεις.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE