Πήγε στην επόμενη φάση του Voice ο αδερφός του Χριστοφόρου – VIDEO

Πήγε στην επόμενη φάση του Voice ο αδερφός του Χριστοφόρου – VIDEO

Ο αδερφός του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου Στέφανος  το βράδυ της Παρασκευής (15/11), στο 1ο knockout του The voice  ερμήνευσε το «River» και κατάφερε να επικρατήσει απέναντι στους δύο άλλους διαγωνιζόμενους.

Να σημειωθεί ότι στα Knockouts τρεις παίκτες εμφανίζονται μαζί στο stage και τραγουδά ο καθένας ένα διαφορετικό τραγούδι.

Ο κάθε coach επιλέγει μόνο έναν παίκτη από τους τρεις. Η Έλενα Παπαρίζου επέλεξε τον Στέφανο, ο οποίος συνεχίζει στα Battles.

Δείτε την εμφάνιση του

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.