ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η διετία του Ρόκα και το ραντεβού που τον έντυσε στα πράσινα!

Η διετία του Ρόκα και το ραντεβού που τον έντυσε στα πράσινα!

Ο Τσάβι Ρόκα αναμένεται στο επόμενο δεκαήμερο στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας και να πιάσει και τυπικά δουλειά. Στην συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο… κλείδωσε η παρουσία του στον Παναθηναϊκό.

Ο Τσάβι Ρόκα θα είναι ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, καθώς αποτέλεσε τον εκλεκτό της διοίκησης του συλλόγου μετά από μεγάλη έρευνα που έγινε τον τελευταίο μήνα και είχε καταλήξει σε υποψηφίους από την Ισπανία που είχαν όλο το πακέτο για να αντικαταστήσουν τον Νίκο Νταμπίζα. Ο Ρόκα έχει συμφωνήσει σε όλα με το ᾽᾽τριφύλλι᾽᾽ και μέσα στο επόμενο δεκαήμερο αναμένεται στην χώρα μας για να πιάσει και τυπικά δουλειά. Ήδη γνωρίζει πάρα πολλά για την νέα του ομάδα και μετά την απαραίτητη ανταλλαγή συμβολαίων, θα έρθει στην πρωτεύουσα για τις υπογραφές. Σύμφωνα με πληροφορίες θα υπογράψει για δύο χρόνια.

Ο Ρόκα, όπως αναφέραμε και χθες, ήταν από την πρώτη ημέρα στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων της ομάδας. Από την στιγμή που η αρχική του άρνηση, μετατράπηκε λίγες μέρες αργότερα σε μεγάλο ενδιαφέρον για το πρότζεκτ, οι δύο πλευρές ήρθαν κοντά και αυτό που έκρινε την θετική κατάληξη της υπόθεσης ήταν το ραντεβού που έγινε στην Αθήνα το προηγούμενο διάστημα, παρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου.

Σε αυτή την συζήτηση, ο Παναθηναϊκός προσέγγισε άριστα τον Ρόκα και ο Καταλάνος έδειξε έτοιμος να υπηρετήσει το πλάνο που υπάρχει στο κλαμπ, που έχει ως κεντρικό άξονα την αξιοποίηση των ακαδημιών. Από τα λεγόμενα του 45χρονου τεχνικού διευθυντή, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και κάπως έτσι το φλερτ κατέληξε σε… γάμο!

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης: 

Ξέρει τα πάντα ο Ρόκα…

Το Ισπανικό μοντέλο, η Μπαρτσελόνα, ο κύκλος στην Κύπρο και το πρότζεκτ που έψαχνε…

Σημαντικές ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ από Αντωνιάδη για Ρόκα και τη νέα του ομάδα – Τι είπε και για Δώνη

Το «μπαμ» με Ρόκα, η «Μπάρτσα», το στυλ παικτών που ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ και το πρώτο… ΦΛΕΡΤ

Ένας πρώην της ΑΕΚ, ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού!

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top