Τέσσερις ακόμα νεκροί στις διαδηλώσεις στη Βολιβία

Τέσσερις ακόμα νεκροί στις διαδηλώσεις στη Βολιβία

Άλλοι τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν το Σάββατο 16/11 στις συνεχιζόμενες διαδηλώσεις και τις ταραχές στη Βολιβία, εξέλιξη που αυξάνει σε τουλάχιστον 23 τον αριθμό των νεκρών από την 20ή Οκτωβρίου, όταν άρχισε η κρίση που συνταράσσει τη χώρα της Λατινικής Αμερικής, γνωστοποίησε η Διαμερικανική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΔΕΑΔ).

 

Εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν την Παρασκευή στην Κοτσαμπάμπα, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που δημοσιοποιήθηκε χθες. Αρχικά είχε γίνει λόγος για πέντε νεκρούς.

Η ΔΕΑΔ, όργανο του Οργανισμού Αμερικανικών Κρατών (ΟΑΚ), πρόσθεσε ότι έχει καταμετρήσει άλλους τουλάχιστον 122 τραυματίες στα επεισόδια από την Παρασκευή στη Βολιβία.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ στον ΟΗΕ για τον διάδοχο Γκουτέρες: Οκτώ υποψήφιοι  - Ποιος προηγείται στη μυστική κούρσα

Θρίλερ στον ΟΗΕ για τον διάδοχο Γκουτέρες: Οκτώ υποψήφιοι - Ποιος προηγείται στη μυστική κούρσα

Πραγματοποιήθηκε μια δεύτερη άτυπη ψηφοφορία και σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν τη διαδικασία, η Κάρολιν Ροντρίγκες Μπίρκετ από τη Γουιάνα προηγείται οριακά

BEST OF TOTHEMAONLINE