Τέσσερις ακόμα νεκροί στις διαδηλώσεις στη Βολιβία

Τέσσερις ακόμα νεκροί στις διαδηλώσεις στη Βολιβία

Άλλοι τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν το Σάββατο 16/11 στις συνεχιζόμενες διαδηλώσεις και τις ταραχές στη Βολιβία, εξέλιξη που αυξάνει σε τουλάχιστον 23 τον αριθμό των νεκρών από την 20ή Οκτωβρίου, όταν άρχισε η κρίση που συνταράσσει τη χώρα της Λατινικής Αμερικής, γνωστοποίησε η Διαμερικανική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΔΕΑΔ).

 

Εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν την Παρασκευή στην Κοτσαμπάμπα, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που δημοσιοποιήθηκε χθες. Αρχικά είχε γίνει λόγος για πέντε νεκρούς.

Η ΔΕΑΔ, όργανο του Οργανισμού Αμερικανικών Κρατών (ΟΑΚ), πρόσθεσε ότι έχει καταμετρήσει άλλους τουλάχιστον 122 τραυματίες στα επεισόδια από την Παρασκευή στη Βολιβία.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE