ΛΑΡΝΑΚΑ: 32χρονος μπορούσε να προκαλέσει τραγωδία- Οδηγούσε, επικίνδυνα, πιωμένος και χωρίς πιστοποιητικά

ΛΑΡΝΑΚΑ:  32χρονος μπορούσε να προκαλέσει τραγωδία- Οδηγούσε, επικίνδυνα, πιωμένος και χωρίς πιστοποιητικά

Δυστυχώς για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως όσα και να συμβούν, όσες μάνες και αν θρηνήσουν τα παιδιά τους, όσες εκκλήσεις και αν κάνει η Αστυνομία ορισμένοι οδηγοί δεν βάζουν μυαλό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα 32χρονος οδηγός στη Λάρνακα που οδηγούσε μεθυσμένος, επικίνδυνα και χωρίς, κυκλοφορία, ασφάλεια αλλά ούτε και πιστοποιητικό καταλληλόλητας του οχήματος.

 

Μέλη της Αστυνομίας (Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου), ανέκοψαν το βράδυ του Σαββάτου 16/11 περιοχή της Αραδίππου, αυτοκίνητο το οποίο οδηγείτο επικίνδυνα. Στον 32χρονο οδηγό του οχήματος, έγινε έλεγχος αλκοόλης με τελική ένδειξη 98μg αντί 22μg, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Από περαιτέρω εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι ο 32χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του, χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, χωρίς άδεια κυκλοφορίας και χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας. Στη συνέχεια, απολύθηκε της κράτησής του για να κλητευθεί αργότερα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE