ΛΑΡΝΑΚΑ: 32χρονος μπορούσε να προκαλέσει τραγωδία- Οδηγούσε, επικίνδυνα, πιωμένος και χωρίς πιστοποιητικά

ΛΑΡΝΑΚΑ:  32χρονος μπορούσε να προκαλέσει τραγωδία- Οδηγούσε, επικίνδυνα, πιωμένος και χωρίς πιστοποιητικά

Δυστυχώς για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως όσα και να συμβούν, όσες μάνες και αν θρηνήσουν τα παιδιά τους, όσες εκκλήσεις και αν κάνει η Αστυνομία ορισμένοι οδηγοί δεν βάζουν μυαλό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα 32χρονος οδηγός στη Λάρνακα που οδηγούσε μεθυσμένος, επικίνδυνα και χωρίς, κυκλοφορία, ασφάλεια αλλά ούτε και πιστοποιητικό καταλληλόλητας του οχήματος.

 

Μέλη της Αστυνομίας (Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου), ανέκοψαν το βράδυ του Σαββάτου 16/11 περιοχή της Αραδίππου, αυτοκίνητο το οποίο οδηγείτο επικίνδυνα. Στον 32χρονο οδηγό του οχήματος, έγινε έλεγχος αλκοόλης με τελική ένδειξη 98μg αντί 22μg, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Από περαιτέρω εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι ο 32χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του, χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, χωρίς άδεια κυκλοφορίας και χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας. Στη συνέχεια, απολύθηκε της κράτησής του για να κλητευθεί αργότερα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE