ΛΑΡΝΑΚΑ: 32χρονος μπορούσε να προκαλέσει τραγωδία- Οδηγούσε, επικίνδυνα, πιωμένος και χωρίς πιστοποιητικά

ΛΑΡΝΑΚΑ:  32χρονος μπορούσε να προκαλέσει τραγωδία- Οδηγούσε, επικίνδυνα, πιωμένος και χωρίς πιστοποιητικά

Δυστυχώς για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως όσα και να συμβούν, όσες μάνες και αν θρηνήσουν τα παιδιά τους, όσες εκκλήσεις και αν κάνει η Αστυνομία ορισμένοι οδηγοί δεν βάζουν μυαλό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα 32χρονος οδηγός στη Λάρνακα που οδηγούσε μεθυσμένος, επικίνδυνα και χωρίς, κυκλοφορία, ασφάλεια αλλά ούτε και πιστοποιητικό καταλληλόλητας του οχήματος.

 

Μέλη της Αστυνομίας (Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου), ανέκοψαν το βράδυ του Σαββάτου 16/11 περιοχή της Αραδίππου, αυτοκίνητο το οποίο οδηγείτο επικίνδυνα. Στον 32χρονο οδηγό του οχήματος, έγινε έλεγχος αλκοόλης με τελική ένδειξη 98μg αντί 22μg, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Από περαιτέρω εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι ο 32χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του, χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, χωρίς άδεια κυκλοφορίας και χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας. Στη συνέχεια, απολύθηκε της κράτησής του για να κλητευθεί αργότερα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE