Eπίσκεψη εργασίας Ν. Χριστοδουλίδη στις ΗΠΑ και συνάντηση με Πομπέο

Eπίσκεψη εργασίας Ν. Χριστοδουλίδη στις ΗΠΑ και συνάντηση με Πομπέο

Στη συνάντηση του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Αμερικανό ομόλογό του, Μάικ Πομπέο, τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, στην Ουάσινγκτον αναφέρεται ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών, στην οποία σημειώνεται πως ο κ. Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί επίσης με αριθμό άλλων Αμερικανών αξιωματούχων.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως ο κ. Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας.

"Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο κ. Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί αύριο Δευτέρα με τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, κ. Mike Pompeo, όπως επίσης με αριθμό άλλων Αμερικανών αξιωματούχων. Κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Ουάσινγκτον, ο Υπουργός Εξωτερικών θα είναι επίσης κύριος ομιλητής στο Συνέδριο 'Southeast Europe & East Med'", αναφέρεται.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Υπουργός Εξωτερικών θα αναχωρήσει από την Ουάσινγκτον την Τρίτη, 19 Νοεμβρίου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.