ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Eπίσκεψη εργασίας Ν. Χριστοδουλίδη στις ΗΠΑ και συνάντηση με Πομπέο

Eπίσκεψη εργασίας Ν. Χριστοδουλίδη στις ΗΠΑ και συνάντηση με Πομπέο

Στη συνάντηση του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Αμερικανό ομόλογό του, Μάικ Πομπέο, τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, στην Ουάσινγκτον αναφέρεται ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών, στην οποία σημειώνεται πως ο κ. Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί επίσης με αριθμό άλλων Αμερικανών αξιωματούχων.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως ο κ. Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας.

"Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο κ. Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί αύριο Δευτέρα με τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, κ. Mike Pompeo, όπως επίσης με αριθμό άλλων Αμερικανών αξιωματούχων. Κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Ουάσινγκτον, ο Υπουργός Εξωτερικών θα είναι επίσης κύριος ομιλητής στο Συνέδριο 'Southeast Europe & East Med'", αναφέρεται.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Υπουργός Εξωτερικών θα αναχωρήσει από την Ουάσινγκτον την Τρίτη, 19 Νοεμβρίου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top