ΠΑΦΟΣ: Υπό μερικό έλεγχο φωτιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή Μούσερε

ΠΑΦΟΣ: Υπό μερικό έλεγχο φωτιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή Μούσερε

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά που ξέσπασε στις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής (17/11), στην περιοχή Μούσερε, στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική η φωτιά κατέκαψε ένα εκτάριο από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση .

Για την κατάσβεση της επέδραμαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις πυρόσβεσης, όπως δύο ελικόπτερα που εκμισθώνει η ΚΔ, ένα καδενοφόρο, δύο μεγάλα πυροσβεστικά οχήματα, ένα μικρό και ένα επιτελικό.

Το έργο της κατάσβεσης  που έχει καταστεί δύσκολο λόγω των ανέμων που πνέουν στην περιοχή συνεχίζεται ενώ τα αίτια της πρόκλησης της φωτιάς  θα διερευνηθούν σε κατοπινό στάδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.