ΠΑΦΟΣ: Υπό μερικό έλεγχο φωτιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή Μούσερε

ΠΑΦΟΣ: Υπό μερικό έλεγχο φωτιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή Μούσερε

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά που ξέσπασε στις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής (17/11), στην περιοχή Μούσερε, στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική η φωτιά κατέκαψε ένα εκτάριο από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση .

Για την κατάσβεση της επέδραμαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις πυρόσβεσης, όπως δύο ελικόπτερα που εκμισθώνει η ΚΔ, ένα καδενοφόρο, δύο μεγάλα πυροσβεστικά οχήματα, ένα μικρό και ένα επιτελικό.

Το έργο της κατάσβεσης  που έχει καταστεί δύσκολο λόγω των ανέμων που πνέουν στην περιοχή συνεχίζεται ενώ τα αίτια της πρόκλησης της φωτιάς  θα διερευνηθούν σε κατοπινό στάδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.