Την Δευτέρα (18/11) θα γίνει παράδοση των τριών πολεμικών πλοίων από τη Ρωσία στην Ουκρανία

Την Δευτέρα (18/11) θα γίνει παράδοση των τριών πολεμικών πλοίων από τη Ρωσία στην Ουκρανία

Η Ρωσία θα επιστρέψει τη Δευτέρα (18/11), στην Ουκρανία τα τρία πολεμικά πλοία που είχε καταλάβει, όπως μεταδίδουν τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, επικαλούμενα αρμόδιες υπηρεσίες.

Έγινε γνωστό ότι Ρωσία άρχισε να μετακινεί τα τρία ουκρανικά πολεμικά πλοία που είχε καταλάβει, μετά από ένα δημοσίευμα μιας ρωσικής εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο, η Μόσχα θα τα επιστρέψει στην Ουκρανία πριν από την τετραμερή διάσκεψη για την Ανατολική Ουκρανία τον επόμενο μήνα, όπως είπε ένας δημοσιογράφος του Reuters.

Ο δημοσιογράφος που βρίσκεται στην Κριμαία, την οποία η Ρωσία κατέλαβε από την Ουκρανία το 2014, είδε ρυμουλκά να μετακινούν τα τρία πλοία μέσω του Πορθμού του Κερτς προς την Μαύρη Θάλασσα, πλέοντας, προφανώς προς την Ουκρανία.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Γρίφος τι θα πράξει τελικά ο Αβέρωφ – Φουντώνουν τα σενάρια (VIDEO)

Προεδρικές 2028: Γρίφος τι θα πράξει τελικά ο Αβέρωφ – Φουντώνουν τα σενάρια (VIDEO)

Άλυτος γρίφος παραμένει για την ώρα εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου κατέλθει ως υποψήφιος για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 μέσω των εσωκομματικών διαδικασιών του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE