Την Δευτέρα (18/11) θα γίνει παράδοση των τριών πολεμικών πλοίων από τη Ρωσία στην Ουκρανία

Την Δευτέρα (18/11) θα γίνει παράδοση των τριών πολεμικών πλοίων από τη Ρωσία στην Ουκρανία

Η Ρωσία θα επιστρέψει τη Δευτέρα (18/11), στην Ουκρανία τα τρία πολεμικά πλοία που είχε καταλάβει, όπως μεταδίδουν τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, επικαλούμενα αρμόδιες υπηρεσίες.

Έγινε γνωστό ότι Ρωσία άρχισε να μετακινεί τα τρία ουκρανικά πολεμικά πλοία που είχε καταλάβει, μετά από ένα δημοσίευμα μιας ρωσικής εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο, η Μόσχα θα τα επιστρέψει στην Ουκρανία πριν από την τετραμερή διάσκεψη για την Ανατολική Ουκρανία τον επόμενο μήνα, όπως είπε ένας δημοσιογράφος του Reuters.

Ο δημοσιογράφος που βρίσκεται στην Κριμαία, την οποία η Ρωσία κατέλαβε από την Ουκρανία το 2014, είδε ρυμουλκά να μετακινούν τα τρία πλοία μέσω του Πορθμού του Κερτς προς την Μαύρη Θάλασσα, πλέοντας, προφανώς προς την Ουκρανία.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE