ΛΑΡΝΑΚΑ: Νεκρή η 39χρονη Μαρία Ρίμσα και το 29 εβδομάδων έμβρυο που κυοφορούσε –30χρονος Ε/κ ο οδηγός

ΛΑΡΝΑΚΑ: Νεκρή η 39χρονη Μαρία Ρίμσα και το 29 εβδομάδων έμβρυο που κυοφορούσε –30χρονος Ε/κ ο οδηγός

Απεβίωσε ακαριαία η 39χρονη Μαρία Ρίμσα από τη Ρωσία που παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στον δρόμο Ζυγίου– Μαζωτού παρά την έξοδο για Αλαμινό (λεωφόρος Ελλάδος), γύρω στις 17:35 (17/11).

Η άτυχη γυναίκα ήταν έγκυος 29 εβδομάδων, ενώ την ώρα που έγινε το μοιραίο βρίσκονταν μαζί της και μέλη της οικογένειάς της.

Το διερχόμενο όχημα, που οδηγείτο από 30χρονο Ελληνοκύπριο, παρέσυρε και έναν άνδρα, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά.

Τα αίτια του νέου δυστυχήματος εξετάζονται από την Τροχαία Λάρνακας. Πάντως, στο σημείο υπήρχε χαμηλή ορατότητα, ενώ αναμένεται να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις για να υπολογιστεί και η ταχύτητα του οχήματος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΕΚΤΑΚΤΟ : Όχημα παρέσυρε έγκυο κοπέλα στον δρόμο Αλαμινού – Μαζωτού

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE