ΛΑΡΝΑΚΑ: Νεκρή η 39χρονη Μαρία Ρίμσα και το 29 εβδομάδων έμβρυο που κυοφορούσε –30χρονος Ε/κ ο οδηγός

ΛΑΡΝΑΚΑ: Νεκρή η 39χρονη Μαρία Ρίμσα και το 29 εβδομάδων έμβρυο που κυοφορούσε –30χρονος Ε/κ ο οδηγός

Απεβίωσε ακαριαία η 39χρονη Μαρία Ρίμσα από τη Ρωσία που παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στον δρόμο Ζυγίου– Μαζωτού παρά την έξοδο για Αλαμινό (λεωφόρος Ελλάδος), γύρω στις 17:35 (17/11).

Η άτυχη γυναίκα ήταν έγκυος 29 εβδομάδων, ενώ την ώρα που έγινε το μοιραίο βρίσκονταν μαζί της και μέλη της οικογένειάς της.

Το διερχόμενο όχημα, που οδηγείτο από 30χρονο Ελληνοκύπριο, παρέσυρε και έναν άνδρα, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά.

Τα αίτια του νέου δυστυχήματος εξετάζονται από την Τροχαία Λάρνακας. Πάντως, στο σημείο υπήρχε χαμηλή ορατότητα, ενώ αναμένεται να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις για να υπολογιστεί και η ταχύτητα του οχήματος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΕΚΤΑΚΤΟ : Όχημα παρέσυρε έγκυο κοπέλα στον δρόμο Αλαμινού – Μαζωτού

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Η ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έστειλε σαφή μηνύματα τόσο για τις επιδιώξεις της ελληνοκυπριακής πλευράς όσο και για τα όρια των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE