ΛΑΡΝΑΚΑ: Νεκρή η 39χρονη Μαρία Ρίμσα και το 29 εβδομάδων έμβρυο που κυοφορούσε –30χρονος Ε/κ ο οδηγός

ΛΑΡΝΑΚΑ: Νεκρή η 39χρονη Μαρία Ρίμσα και το 29 εβδομάδων έμβρυο που κυοφορούσε –30χρονος Ε/κ ο οδηγός

Απεβίωσε ακαριαία η 39χρονη Μαρία Ρίμσα από τη Ρωσία που παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στον δρόμο Ζυγίου– Μαζωτού παρά την έξοδο για Αλαμινό (λεωφόρος Ελλάδος), γύρω στις 17:35 (17/11).

Η άτυχη γυναίκα ήταν έγκυος 29 εβδομάδων, ενώ την ώρα που έγινε το μοιραίο βρίσκονταν μαζί της και μέλη της οικογένειάς της.

Το διερχόμενο όχημα, που οδηγείτο από 30χρονο Ελληνοκύπριο, παρέσυρε και έναν άνδρα, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά.

Τα αίτια του νέου δυστυχήματος εξετάζονται από την Τροχαία Λάρνακας. Πάντως, στο σημείο υπήρχε χαμηλή ορατότητα, ενώ αναμένεται να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις για να υπολογιστεί και η ταχύτητα του οχήματος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΕΚΤΑΚΤΟ : Όχημα παρέσυρε έγκυο κοπέλα στον δρόμο Αλαμινού – Μαζωτού

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Έντονη κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες γύρω από το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να κάνει λόγο για σειρά επαφών που πραγματοποιούνται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενόψει των κρίσιμων συναντήσεων στη Νέα Υόρκη.