Πυρκαγιά ΕΠ.ΛΕΜΕΣΟΥ: Υπό μερικό έλεγχο δηλώννει η πυροσβεστική υπηρεσία

Πυρκαγιά ΕΠ.ΛΕΜΕΣΟΥ: Υπό μερικό έλεγχο δηλώννει η πυροσβεστική υπηρεσία

Υπό μερικό έλεγχο είναι από τις 21:00 (17/11) η πυρκαγιά που ξέασπασε στην Λεμεσό και συγκεκριμένα στην περιοχή μεταξύ των χωριών Όμοδος, Ποτάμι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση εκπρόσωπου τύπου της πυροσβεστικής υπηρεσίας  κ. Ανδρέα Κεττή, η φωτιά κατέκαψε έκταση περίπου 4 εκταρίων από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και αριθμό δέντρων σε δύσβατη περιοχή και ένα πρόχειρο παράπηγμα (αποθήκη) έπαθε εκτεταμένες ζημιές.

Επίσης αναφέρει ότι 8 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από την Επαρχία Λεμεσού, 2 από Τμήμα Δασών και 1 από το Ταμείο Θήρας εργάστηκαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Τέλος δηλώνει πως από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (18/11), θα ενεργοποιηθούν τα 2 εκμισθωμένα ελικόπτερα της Δημοκρατίας για ρίψεις ασφάλειας και κατά την διάρκεια της νύχτας θα παραμείνουν δυνάμεις πυρόσβεσης για τελικές κατασβέσεις.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται γυναίκα ηλικίας 46 ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Τη 46χρονη φέρεται να τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο ο 55χρονος σύζυγός της, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE