Πυρκαγιά ΕΠ.ΛΕΜΕΣΟΥ: Υπό μερικό έλεγχο δηλώννει η πυροσβεστική υπηρεσία

Πυρκαγιά ΕΠ.ΛΕΜΕΣΟΥ: Υπό μερικό έλεγχο δηλώννει η πυροσβεστική υπηρεσία

Υπό μερικό έλεγχο είναι από τις 21:00 (17/11) η πυρκαγιά που ξέασπασε στην Λεμεσό και συγκεκριμένα στην περιοχή μεταξύ των χωριών Όμοδος, Ποτάμι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση εκπρόσωπου τύπου της πυροσβεστικής υπηρεσίας  κ. Ανδρέα Κεττή, η φωτιά κατέκαψε έκταση περίπου 4 εκταρίων από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και αριθμό δέντρων σε δύσβατη περιοχή και ένα πρόχειρο παράπηγμα (αποθήκη) έπαθε εκτεταμένες ζημιές.

Επίσης αναφέρει ότι 8 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από την Επαρχία Λεμεσού, 2 από Τμήμα Δασών και 1 από το Ταμείο Θήρας εργάστηκαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Τέλος δηλώνει πως από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (18/11), θα ενεργοποιηθούν τα 2 εκμισθωμένα ελικόπτερα της Δημοκρατίας για ρίψεις ασφάλειας και κατά την διάρκεια της νύχτας θα παραμείνουν δυνάμεις πυρόσβεσης για τελικές κατασβέσεις.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE