Πυρκαγιά ΕΠ.ΛΕΜΕΣΟΥ: Υπό μερικό έλεγχο δηλώννει η πυροσβεστική υπηρεσία

Πυρκαγιά ΕΠ.ΛΕΜΕΣΟΥ: Υπό μερικό έλεγχο δηλώννει η πυροσβεστική υπηρεσία

Υπό μερικό έλεγχο είναι από τις 21:00 (17/11) η πυρκαγιά που ξέασπασε στην Λεμεσό και συγκεκριμένα στην περιοχή μεταξύ των χωριών Όμοδος, Ποτάμι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση εκπρόσωπου τύπου της πυροσβεστικής υπηρεσίας  κ. Ανδρέα Κεττή, η φωτιά κατέκαψε έκταση περίπου 4 εκταρίων από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και αριθμό δέντρων σε δύσβατη περιοχή και ένα πρόχειρο παράπηγμα (αποθήκη) έπαθε εκτεταμένες ζημιές.

Επίσης αναφέρει ότι 8 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από την Επαρχία Λεμεσού, 2 από Τμήμα Δασών και 1 από το Ταμείο Θήρας εργάστηκαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Τέλος δηλώνει πως από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (18/11), θα ενεργοποιηθούν τα 2 εκμισθωμένα ελικόπτερα της Δημοκρατίας για ρίψεις ασφάλειας και κατά την διάρκεια της νύχτας θα παραμείνουν δυνάμεις πυρόσβεσης για τελικές κατασβέσεις.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση ΡΙΚ: Οριακή μάχη ΔΗΣΥ–ΑΚΕΛ, άνοδος για ΕΛΑΜ και τριπλή πίεση στη μεσαία ζώνη

Δημοσκόπηση ΡΙΚ: Οριακή μάχη ΔΗΣΥ–ΑΚΕΛ, άνοδος για ΕΛΑΜ και τριπλή πίεση στη μεσαία ζώνη

Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, η νέα μεγάλη δημοσκόπηση του ΡΙΚ ανατρέπει τη βεβαιότητα και επιβεβαιώνει ότι η αναμέτρηση για την πρώτη θέση θα κριθεί στο νήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE