Ολοκληρώνεται το Soundtrack of love – Τα δύο προγράμματα που έρχονται στην θέση του.

Ολοκληρώνεται το  Soundtrack of love – Τα δύο προγράμματα που έρχονται στην θέση του.

Πλησιάζουμε προς το Β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν  και τα κανάλια ετοιμάζουν σιγά σιγά τις αλλαγές τους.

Το Soundtrack of love  που παρουσιάζει η Χριστιάνα Αριστοτέλους κάθε Κυριακή βράδυ ολοκληρώνει σιγά σιγά τον κύκλο του.

Η αρχική συμφωνία του Alpha με την warner brothers αφορούσε 12 επεισόδια τα οποία  θα ολοκληρωθούν γύρω στα μέσα Δεκεμβρίου.

Έτσι λοιπόν αμέσως μετά την ολοκλήρωση του θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της Βασιλικής Χατζηαδάμου ‘Παράδοση κατ’οικον και θα δίνει σκυτάλη στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ‘Κάρμα’ που υπογράφει η Χριστιάνα Αρτεμίου και βασίζεται σε αληθινά εγκλήματα που έγιναν στην Κύπρο.

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολύ σημαντική η συνάντηση ηγετών ΕΕ–περιοχής στην Κύπρο» - Αναφορές σε Τουρκία, νεκρή ζώνη και νέες στρατηγικές συνεργασίες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολύ σημαντική η συνάντηση ηγετών ΕΕ–περιοχής στην Κύπρο» - Αναφορές σε Τουρκία, νεκρή ζώνη και νέες στρατηγικές συνεργασίες

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης τη συνάντηση των ηγετών της ΕΕ με ηγέτες κρατών της περιοχής, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE