Ολοκληρώνεται το Soundtrack of love – Τα δύο προγράμματα που έρχονται στην θέση του.

Ολοκληρώνεται το  Soundtrack of love – Τα δύο προγράμματα που έρχονται στην θέση του.

Πλησιάζουμε προς το Β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν  και τα κανάλια ετοιμάζουν σιγά σιγά τις αλλαγές τους.

Το Soundtrack of love  που παρουσιάζει η Χριστιάνα Αριστοτέλους κάθε Κυριακή βράδυ ολοκληρώνει σιγά σιγά τον κύκλο του.

Η αρχική συμφωνία του Alpha με την warner brothers αφορούσε 12 επεισόδια τα οποία  θα ολοκληρωθούν γύρω στα μέσα Δεκεμβρίου.

Έτσι λοιπόν αμέσως μετά την ολοκλήρωση του θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της Βασιλικής Χατζηαδάμου ‘Παράδοση κατ’οικον και θα δίνει σκυτάλη στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ‘Κάρμα’ που υπογράφει η Χριστιάνα Αρτεμίου και βασίζεται σε αληθινά εγκλήματα που έγιναν στην Κύπρο.

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Η λύση περνά μέσα από τη γνώση της ιστορίας μας, όχι από την αυτοκατάργηση»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Η λύση περνά μέσα από τη γνώση της ιστορίας μας, όχι από την αυτοκατάργηση»

Η βιωσιμότητα οποιασδήποτε λύσης του Κυπριακού περνά μέσα από τη σωστή γνώση της ιστορίας μας, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του ήρωα του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-1959 Κυριάκου Μάτση, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE