Ολοκληρώνεται το Soundtrack of love – Τα δύο προγράμματα που έρχονται στην θέση του.

Ολοκληρώνεται το  Soundtrack of love – Τα δύο προγράμματα που έρχονται στην θέση του.

Πλησιάζουμε προς το Β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν  και τα κανάλια ετοιμάζουν σιγά σιγά τις αλλαγές τους.

Το Soundtrack of love  που παρουσιάζει η Χριστιάνα Αριστοτέλους κάθε Κυριακή βράδυ ολοκληρώνει σιγά σιγά τον κύκλο του.

Η αρχική συμφωνία του Alpha με την warner brothers αφορούσε 12 επεισόδια τα οποία  θα ολοκληρωθούν γύρω στα μέσα Δεκεμβρίου.

Έτσι λοιπόν αμέσως μετά την ολοκλήρωση του θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της Βασιλικής Χατζηαδάμου ‘Παράδοση κατ’οικον και θα δίνει σκυτάλη στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ‘Κάρμα’ που υπογράφει η Χριστιάνα Αρτεμίου και βασίζεται σε αληθινά εγκλήματα που έγιναν στην Κύπρο.

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος αποτελεί ένα ανοικτό στούντιο» - Ταινία Bollywood θα γυριστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος αποτελεί ένα ανοικτό στούντιο» - Ταινία Bollywood θα γυριστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας

Η πρώτη ταινία του Bollywood αναμένεται να γυριστεί στην Κύπρο, με τα γυρίσματα να ξεκινούν αυτό το καλοκαίρι και την κυκλοφορία της να προγραμματίζεται για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του επόμενου έτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE