ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 31χρονος για υπόθεση πλαστογραφίας και πλαστοπροσωπίας

ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 31χρονος για υπόθεση πλαστογραφίας και πλαστοπροσωπίας

Υπό κράτηση τέθηκε ένα πρόσωπο ηλικίας 31 ετών για υπόθεση πλαστογραφίας και πλαστοπροσωπίας στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία,  το συγκεκριμένο πρόσωπο μετέβη στο αεροδρόμιο Πάφου την Κυριακή 17/11 το βράδυ και παρουσίασε γαλλικό διαβατήριο, με σκοπό να αναχωρήσει για τη Μάλτα.

Στον έλεγχο των διαβητηρίων ηγέρθηκαν υποψίες ότι τα ταξιδιωτικά του έγγραφα είναι πλαστά.

Ανακρινόμενος στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου παραδέχτηκε ότι το πλαστό διαβατήριο το προμηθεύτηκε από την Ελλάδα έναντι του χρηματικού ποσού των 2.000 ευρώ.

Όπως διαφάνηκε πρόκειται για 31χρονο από την Νιγηρία. Ο συγκεκριμένος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αιματηρό οικογενειακό θρίλερ στη Λευκωσία: Καταζητείται 35χρονος για απόπειρα φόνου της συζύγου και της πεθεράς του

Αιματηρό οικογενειακό θρίλερ στη Λευκωσία: Καταζητείται 35χρονος για απόπειρα φόνου της συζύγου και της πεθεράς του

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ένα θρίλερ στην πρωτεύουσα μετά την αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, αναστατώνοντας τη Λευκωσία.