ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 31χρονος για υπόθεση πλαστογραφίας και πλαστοπροσωπίας

ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 31χρονος για υπόθεση πλαστογραφίας και πλαστοπροσωπίας

Υπό κράτηση τέθηκε ένα πρόσωπο ηλικίας 31 ετών για υπόθεση πλαστογραφίας και πλαστοπροσωπίας στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία,  το συγκεκριμένο πρόσωπο μετέβη στο αεροδρόμιο Πάφου την Κυριακή 17/11 το βράδυ και παρουσίασε γαλλικό διαβατήριο, με σκοπό να αναχωρήσει για τη Μάλτα.

Στον έλεγχο των διαβητηρίων ηγέρθηκαν υποψίες ότι τα ταξιδιωτικά του έγγραφα είναι πλαστά.

Ανακρινόμενος στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου παραδέχτηκε ότι το πλαστό διαβατήριο το προμηθεύτηκε από την Ελλάδα έναντι του χρηματικού ποσού των 2.000 ευρώ.

Όπως διαφάνηκε πρόκειται για 31χρονο από την Νιγηρία. Ο συγκεκριμένος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Κύπριος ανταποκριτής του Omega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δείπνου των ανταποκριτών τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE