ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο διπλός «πονοκέφαλος» του «Πούρσα» για το κομβικό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ

Ο διπλός «πονοκέφαλος» του «Πούρσα» για το κομβικό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ

Δύο σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαϊτίδης, ενόψει του Σαββατιάτικου (23/11) αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΚ στο «Αμμόχωστος».

Συγκεκριμένα, οι Φουστάρ και Τισντέλ αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη…

Ο πρώτος διαγνώστηκε με υγρό στο γόνατο και δύσκολα θα μπορέσει να δηλώσει παρών. Αν τα καταφέρει πάντως να συμπεριληφθεί στην αποστολή, θα επιστρατευτεί λογικά μόνο ως αλλαγή, αν κριθεί αναγκαίο…

Ο δεύτερος εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στον αστράγαλο και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο, το οποίο και θα ενημερώσει τον Ελλαδίτη τεχνικό, για το πότε θα είναι έτοιμος για να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Αν αυτό συμβεί μέχρι την προτελευταία προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (21/11), τότε θα έχει αυξημένες πιθανότητες, όχι μόνο για να είναι στην αποστολή, αλλά και για να αγωνιστεί στο ματς της 10ης αγωνιστικής. Ειδάλλως, δεν πρόκειται να ρισκάρει ο Σάββας Πουρσαϊτίδης…

Να προσθέσουμε ότι το 90λεπτο με την ΑΕΚ αντιμετωπίζεται απ΄ όλους σαν ένα κομβικό ματς ενόψει της συνέχειας, αφού αν οι «ερυθρόλευκοι» κερδίσουν, εκτός από τους τρεις βαθμούς, θα έχουν και άλλα σημαντικά οφέλη, αφού θα αποκτήσουν μεγαλύτερη δυναμική, πίστη και αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας, όπου θα επιδιώξουν με περισσότερες πιθανότητες να μπουν «σφήνα» στις ομάδες που θεωρούν ως δεδομένη τη θέση τους στην πρώτη εξάδα (σσ. Ανόρθωση, Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ, ΑΕΛ, Απόλλων) με το τέλος της Α΄ φάσης του πρωταθλήματος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Aπόψε το βράδυ αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, και αύριο, Τετάρτη, το πρωί θα συναντήσει διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top