ΠΑΦΟΣ: Εντοπίστηκε πιστόλι σε Γηροκομείο- Ψάχνει 43χρονο η Αστυνομία

ΠΑΦΟΣ: Εντοπίστηκε πιστόλι σε Γηροκομείο- Ψάχνει 43χρονο η Αστυνομία

Αεροβόλο πιστόλι που ανευρέθη σε Στέγη Ηλικιωμένων στην Πέγεια απασχολεί την Αστυνομία Πάφου , ενώ για την υπόθεση οι ανακριτικές αρχές αναζητούν 43χρονο από το Ιράν.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην Πέγεια σε μια Στέγη Ηλικιωμένων βρέθηκε ένα αεροβόλο πιστόλι το οποίο δεν είναι εγγεγραμμένο στην ΚΔ και μέσα στη συσκευασία υπήρχε ένα διαβατήριο στο όνομα του 43χρονου.

Εναντίον του 43χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται με στόχο την διαλεύκανση της υπόθεσης για την προέλευση του αεροβόλου πιστολιού.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE