ΤΡΟΧΑΙΟ – ΠΛΑΤΡΕΣ: Σοβαρός ο τραυματισμός της κοπέλας

ΤΡΟΧΑΙΟ – ΠΛΑΤΡΕΣ: Σοβαρός ο τραυματισμός της κοπέλας

Σοβαρός είναι ο τραυματισμός της κοπέλας που είχε το τροχαίο ατύχημα στον κύριο δρόμο Πλατρών λίγο πριν από τις 17:30 (18/11) το απόγευμα.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οδηγώντας ηλεκτρικό ποδήλατο έχασε τον έλεγχο του δικύκλου της σε σημείο του δρόμου με κατωφέρεια, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και ασθενοφόρο, το οποίο την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE