ΤΡΟΧΑΙΟ – ΠΛΑΤΡΕΣ: Σοβαρός ο τραυματισμός της κοπέλας

ΤΡΟΧΑΙΟ – ΠΛΑΤΡΕΣ: Σοβαρός ο τραυματισμός της κοπέλας

Σοβαρός είναι ο τραυματισμός της κοπέλας που είχε το τροχαίο ατύχημα στον κύριο δρόμο Πλατρών λίγο πριν από τις 17:30 (18/11) το απόγευμα.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οδηγώντας ηλεκτρικό ποδήλατο έχασε τον έλεγχο του δικύκλου της σε σημείο του δρόμου με κατωφέρεια, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και ασθενοφόρο, το οποίο την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE