ΤΡΟΧΑΙΟ – ΠΛΑΤΡΕΣ: Σοβαρός ο τραυματισμός της κοπέλας

ΤΡΟΧΑΙΟ – ΠΛΑΤΡΕΣ: Σοβαρός ο τραυματισμός της κοπέλας

Σοβαρός είναι ο τραυματισμός της κοπέλας που είχε το τροχαίο ατύχημα στον κύριο δρόμο Πλατρών λίγο πριν από τις 17:30 (18/11) το απόγευμα.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οδηγώντας ηλεκτρικό ποδήλατο έχασε τον έλεγχο του δικύκλου της σε σημείο του δρόμου με κατωφέρεια, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και ασθενοφόρο, το οποίο την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.