ΤΡΟΧΑΙΟ – ΠΛΑΤΡΕΣ: Εκτός κινδύνου η κοπέλα που οδηγούσε ηλεκτρικό ποδήλατο

ΤΡΟΧΑΙΟ – ΠΛΑΤΡΕΣ: Εκτός κινδύνου η κοπέλα που οδηγούσε ηλεκτρικό ποδήλατο

Με σοβαρό κτύπημα στο κεφάλι, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο η κοπέλα που οδηγούσε ηλεκτρικό ποδήλατο και είχε το τροχαίο ατύχημα στον κύριο δρόμο Πλατρών λίγο πριν από τις 17:30 (18/11) το απόγευμα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η κοπέλα φέρει αιμάτωμα στο κεφάλι, από την πρόσκρουση στο έδαφος, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της είναι εκτός κινδύνου.

Η κοπέλα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Υπενθυμίζουμε πως η κοπέλα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, οδηγώντας ηλεκτρικό ποδήλατο, έχασε τον έλεγχο του δίκυκλου της σε σημείο του δρόμου με κατωφέρεια, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί.

 *Φωτογραφία αρχείου 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE