ΤΡΟΧΑΙΟ – ΠΛΑΤΡΕΣ: Εκτός κινδύνου η κοπέλα που οδηγούσε ηλεκτρικό ποδήλατο

ΤΡΟΧΑΙΟ – ΠΛΑΤΡΕΣ: Εκτός κινδύνου η κοπέλα που οδηγούσε ηλεκτρικό ποδήλατο

Με σοβαρό κτύπημα στο κεφάλι, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο η κοπέλα που οδηγούσε ηλεκτρικό ποδήλατο και είχε το τροχαίο ατύχημα στον κύριο δρόμο Πλατρών λίγο πριν από τις 17:30 (18/11) το απόγευμα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η κοπέλα φέρει αιμάτωμα στο κεφάλι, από την πρόσκρουση στο έδαφος, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της είναι εκτός κινδύνου.

Η κοπέλα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Υπενθυμίζουμε πως η κοπέλα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, οδηγώντας ηλεκτρικό ποδήλατο, έχασε τον έλεγχο του δίκυκλου της σε σημείο του δρόμου με κατωφέρεια, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί.

 *Φωτογραφία αρχείου 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE