ΤΡΟΧΑΙΟ – ΠΛΑΤΡΕΣ: Εκτός κινδύνου η κοπέλα που οδηγούσε ηλεκτρικό ποδήλατο

ΤΡΟΧΑΙΟ – ΠΛΑΤΡΕΣ: Εκτός κινδύνου η κοπέλα που οδηγούσε ηλεκτρικό ποδήλατο

Με σοβαρό κτύπημα στο κεφάλι, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο η κοπέλα που οδηγούσε ηλεκτρικό ποδήλατο και είχε το τροχαίο ατύχημα στον κύριο δρόμο Πλατρών λίγο πριν από τις 17:30 (18/11) το απόγευμα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η κοπέλα φέρει αιμάτωμα στο κεφάλι, από την πρόσκρουση στο έδαφος, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της είναι εκτός κινδύνου.

Η κοπέλα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Υπενθυμίζουμε πως η κοπέλα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, οδηγώντας ηλεκτρικό ποδήλατο, έχασε τον έλεγχο του δίκυκλου της σε σημείο του δρόμου με κατωφέρεια, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί.

 *Φωτογραφία αρχείου 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE