ΤΡΟΧΑΙΟ – ΠΛΑΤΡΕΣ: Εκτός κινδύνου η κοπέλα που οδηγούσε ηλεκτρικό ποδήλατο

ΤΡΟΧΑΙΟ – ΠΛΑΤΡΕΣ: Εκτός κινδύνου η κοπέλα που οδηγούσε ηλεκτρικό ποδήλατο

Με σοβαρό κτύπημα στο κεφάλι, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο η κοπέλα που οδηγούσε ηλεκτρικό ποδήλατο και είχε το τροχαίο ατύχημα στον κύριο δρόμο Πλατρών λίγο πριν από τις 17:30 (18/11) το απόγευμα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η κοπέλα φέρει αιμάτωμα στο κεφάλι, από την πρόσκρουση στο έδαφος, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της είναι εκτός κινδύνου.

Η κοπέλα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Υπενθυμίζουμε πως η κοπέλα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, οδηγώντας ηλεκτρικό ποδήλατο, έχασε τον έλεγχο του δίκυκλου της σε σημείο του δρόμου με κατωφέρεια, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί.

 *Φωτογραφία αρχείου 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Οι επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, τον Μάιο του 2026, φαίνεται πως θα διαμορφώσουν ένα νέο, πιο κατακερματισμένο πολιτικό σκηνικό, με ριζικές διαφοροποιήσεις από τις εκλογές του 2021.

BEST OF TOTHEMAONLINE