ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βέλγιο-Κύπρος στην Megabet Plus: Πόνταρε επιλογή OVER!

Βέλγιο-Κύπρος στην Megabet Plus: Πόνταρε επιλογή OVER!

Η Εθνική μας ομάδα έχει πολύ δύσκολη αποστολή στις Βρυξέλλες απέναντι στην πανίσχυρη ομάδα του Βέλγιου, στον τελευταίο αγώνα της προκριματικής φάσης του Euro 2020, και θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς με τις περισσότερες επιλογές. Διαθέσιμα θα βρείτε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία.

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Είναι πολύ δύσκολο για την Κύπρο να διεκδικήσει βαθμολογικό κέρδος απέναντι σε μια πολύ σοβαρή ομάδα που κυνηγά το απόλυτο νικών στον όμιλο. Είναι ισχυρό φαβορί το Βέλγιο και αναμενόμενα αναμένονται πολλά γκολ στον αγώνα.

Επιλέγουμε το Over 3.5 που προσφέρεται στο 1.65 στη Megabet Plus, ενώ το Under 3.5 γκολ προσφέρει 2.20. Η επιλογή του άσου προσφέρει 1.03, ενώ το διπλό για νίκη της Κύπρου δίνει 49.97. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 13.74.

Άνοιξε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβε 100% μπόνους εγγραφής. Παίξε παρολί 5 επιλογών και πάνω και πάρε πίσω τα χρήματα σου αν χάσεις μία επιλογή. Κάνε κλικ στην ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όπου θα έχεις τη δυνατότητα να ποντάρεις άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών με τις πιο ψηλές τιμές της αγοράς!

Ήδη οι πελάτες της www.megabetplus.com.cy έχουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill, Blueberry και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα (VISA/Mastercard) καθώς επίσης με Paysafe.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top