ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ-ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ: Η ανακαίνιση αποκάλυψε το όπλο -Δεν έχει ιδέα η διοίκηση -Τι ισχυρίζεται ο Ιρανός συλληφθέντας γνωστός στις Αρχές

ΠΑΦΟΣ-ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ: Η ανακαίνιση αποκάλυψε το όπλο -Δεν έχει ιδέα η διοίκηση -Τι ισχυρίζεται ο Ιρανός συλληφθέντας γνωστός στις Αρχές

Πέπλο μυστηρίου γύρω από την υπόθεση ανεύρευσης αεροβόλου όπλου σε οίκο ευγηρίας στην Πέγεια της Πάφου. Εντοπίστηκε μαζί με διαβατήριο. Υπό κράτηση Ιρανός. 

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, τις τελευταίες μέρες γινόταν ανακαίνιση στο εν λόγω γηροκομείο και κατά την μετακίνηση των επίπλων ανερεύθηκε σε σακκούλι αεροβόλο και ένα διαβατήριο Ιρανού. H διοίκηση του οίκου ευγηρίας ισχυρίζεται ότι δεν έχει ιδέα ποιος είναι και πως βρέθηκαν το όπλο και το διαβατήριο εντός του χώρου του γηροκομείου. 

Μετά από έρευνες της Αστυνομίας εντοπίσηκε ο Ιρανός 43 ετών που φαίνεται στο διαβατήριο και ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο από το 2004, με το αίτημα του για πολιτικό άσυλο να απορρίπτεται και μετέπειτα να φαίνεται επισήμως νυμφευμένος με Ευρωπαία πολίτη, κάνοντας εκ νέου νέο αίτημα ως σύζυγος της. 

Στην κατάθεση του ο Ιρανός ανέφερε ότι πριν από τέσσερα χρόνια είχε δώσει τα ανευρεθέντα σε γυναίκα επειδή της χρωστούσε χρήματα να τα κρατά μέχρι να την ξοφλήσει. Οι ισχυρισμοί του ωστόσο αντικρούονται με το γεγονός ότι στο διαβατήριο με βάση την ημερομηνία που αναγράφεται φαίνεται να ανανεώθηκε τον Μάιος του 2019. 

Ο 43χρονος ο οποίος είναι γνωστός στις Αστυνομικές αρχές καθώς είναι υπόδικος για υπόθεση ναρκωτικών που εκδικάζεται στη Λεμεσό, και είναι ελεύθερος με περιοριστικά μέτρα (υπογράφει δυο φορές την εβδομάδα στον αστυνομικό σταθμό Γερμασόγεια), συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για δυο ημέρες. 

Η έρευνα από την Αστυνομία Πάφου συνεχίζεται. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top