Φρικτός θάνατος στη Ρωσία – Έπεσαν σε αγωγό καυτού νερού και έβρασαν ζωντανοί

Φρικτός θάνατος στη Ρωσία – Έπεσαν σε αγωγό καυτού νερού και έβρασαν ζωντανοί

Τραγικό ήταν ο θάνατος δύο ανδρών στη Ρωσία όταν άνοιξε η γη από κάτω τους και έπεσαν με το αυτοκίνητο σε τρύπα αγωγού με καυτό νερό. «Ένα αυτοκίνητο έπεσε [στην τρύπα] εξαιτίας της κατάρρευσης του εδάφους» ανέφερε το τοπικό Υπουργείο Έκτακτων Περιστατικών.

Σύμφωνα με την Daily Mail, τα δύο θύματα -των οποίων τα στοιχεία δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά- πέθαναν σχεδόν αμέσως καθώς εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ενώ σοκ υπέστησαν οι αυτόπτες μάρτυρες.

Γενικά, στη Ρωσία οι αγωγοί έχουν καυτό νερό που λειτουργεί ως τρόπος θέρμανσης των κτηρίων τον χειμώνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες ανάκτησης του ποσού των 67 εκατομμυρίων ευρώ, που δόθηκε ως χορηγία από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το τερματικό στο Βασιλικό, δήλωσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Μιχάλης Δαμιανός, ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, προσθέτοντας ότι για τον τρόπο ανάκτησης του ποσού έγινε συμψηφισμός με άλλα ποσά της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ έχει επιστραφεί και ένα ποσό σε μετρητά.

BEST OF TOTHEMAONLINE