Απόλλωνας: Ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα στο Καμπ Νου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Απόλλωνας: Ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα στο Καμπ Νου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Aνακοίνωση εξέδωσε ο Απόλλωνας με την οποία ενημερώνει:

«Ολοκληρώθηκε η δεύτερη ημέρα του 13ου συνεδρίου του EFDN με τίτλο “CSR in Europe” το οποίο διεξάγεται στο γήπεδο της Barcelona, Camp Nou.

Οι εκπρόσωποι της ομάδας μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διάφορα προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες με κυριότερο το πρόγραμμα της οικοδέσποινας, Barca Foundation.

Επίσης κατά τη διάρκεια των σημερινών εργασιών του συνεδρίου, απονεμήθηκε το “More than Football award 2019” στο οποίο η ομάδα μας ήταν εκ των υποψηφίων με την εκστρατεία “DriveSafe” ωστόσο δεν κατάφερε να συμπεριληφθεί στην τελική τετράδα στην οποία ήταν η Γιουβέντους, η Τσέλσι, η Ρέιντζερς και η Σακτάρ.

Νικήτρια του βραβείου αναδείχθηκε η Ουκρανική ομάδα για το πρόγραμμα «Come on. Let’s Play».

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ»



Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο ίδιο τραπέζι ο Χριστοδουλίδης – «Η ισχύς της Ευρώπης βρίσκεται στους ανθρώπους της»

Με φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο ίδιο τραπέζι ο Χριστοδουλίδης – «Η ισχύς της Ευρώπης βρίσκεται στους ανθρώπους της»

Μήνυμα για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των κρατών-μελών έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της Κυπριακής Προεδρίας να εργαστεί μέχρι το τέλος της θητείας της για μια πιο αυτόνομη, ανταγωνιστική και ευημερούσα Ευρώπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE