ΚΥΠΡΟΣ: «Έπεσαν» οι κυβερνητικές ιστοσελίδες – Η ανακοίνωση που εκδόθηκε

ΚΥΠΡΟΣ: «Έπεσαν» οι κυβερνητικές ιστοσελίδες – Η ανακοίνωση που εκδόθηκε

Προβλήματα στην πρόσβαση σε κυβερνητικές ιστοσελίδες παρατηρείται το βράδυ της Τρίτης 19/11. Φαίνεται πως κάποια βλάβη τις έθεσε εκτός λειτουργείας.

Με ανακοίνωση το Τμήμα Υπηρεσιών Πληροφορικής ενημερώνει για τη βλάβη ο οποία οφείλεται σε σοβαρό ηλεκτρικό πρόβλημα.

«Πληροφορείστε ότι, λόγω σοβαρης ηλεκτρικής βλάβης στο κτίριο του Υπουργείου Οικονομικών, οι διαδικτυακές υπηρεσίες, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και κυβερνητικές ιστοσελίδες που παρέχονται από τον Κυβερνητικό Κόμβο Διαδικτύου δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμες.» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

Στην επιτάχυνση των διαδικασιών για ολοκλήρωση των συμφωνηθέντων με την Αίγυπτο, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο της Chevron αρμόδιο για τις αναδυόμενες χώρες κ. Χαβιέ λα Ρόσα, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο προτού μεταβεί στην Αίγυπτο.

BEST OF TOTHEMAONLINE