ΚΥΠΡΟΣ: «Έπεσαν» οι κυβερνητικές ιστοσελίδες – Η ανακοίνωση που εκδόθηκε

ΚΥΠΡΟΣ: «Έπεσαν» οι κυβερνητικές ιστοσελίδες – Η ανακοίνωση που εκδόθηκε

Προβλήματα στην πρόσβαση σε κυβερνητικές ιστοσελίδες παρατηρείται το βράδυ της Τρίτης 19/11. Φαίνεται πως κάποια βλάβη τις έθεσε εκτός λειτουργείας.

Με ανακοίνωση το Τμήμα Υπηρεσιών Πληροφορικής ενημερώνει για τη βλάβη ο οποία οφείλεται σε σοβαρό ηλεκτρικό πρόβλημα.

«Πληροφορείστε ότι, λόγω σοβαρης ηλεκτρικής βλάβης στο κτίριο του Υπουργείου Οικονομικών, οι διαδικτυακές υπηρεσίες, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και κυβερνητικές ιστοσελίδες που παρέχονται από τον Κυβερνητικό Κόμβο Διαδικτύου δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμες.» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.