ΚΥΠΡΟΣ: «Έπεσαν» οι κυβερνητικές ιστοσελίδες – Η ανακοίνωση που εκδόθηκε

ΚΥΠΡΟΣ: «Έπεσαν» οι κυβερνητικές ιστοσελίδες – Η ανακοίνωση που εκδόθηκε

Προβλήματα στην πρόσβαση σε κυβερνητικές ιστοσελίδες παρατηρείται το βράδυ της Τρίτης 19/11. Φαίνεται πως κάποια βλάβη τις έθεσε εκτός λειτουργείας.

Με ανακοίνωση το Τμήμα Υπηρεσιών Πληροφορικής ενημερώνει για τη βλάβη ο οποία οφείλεται σε σοβαρό ηλεκτρικό πρόβλημα.

«Πληροφορείστε ότι, λόγω σοβαρης ηλεκτρικής βλάβης στο κτίριο του Υπουργείου Οικονομικών, οι διαδικτυακές υπηρεσίες, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και κυβερνητικές ιστοσελίδες που παρέχονται από τον Κυβερνητικό Κόμβο Διαδικτύου δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμες.» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE