ΚΥΠΡΟΣ: «Έπεσαν» οι κυβερνητικές ιστοσελίδες – Η ανακοίνωση που εκδόθηκε

ΚΥΠΡΟΣ: «Έπεσαν» οι κυβερνητικές ιστοσελίδες – Η ανακοίνωση που εκδόθηκε

Προβλήματα στην πρόσβαση σε κυβερνητικές ιστοσελίδες παρατηρείται το βράδυ της Τρίτης 19/11. Φαίνεται πως κάποια βλάβη τις έθεσε εκτός λειτουργείας.

Με ανακοίνωση το Τμήμα Υπηρεσιών Πληροφορικής ενημερώνει για τη βλάβη ο οποία οφείλεται σε σοβαρό ηλεκτρικό πρόβλημα.

«Πληροφορείστε ότι, λόγω σοβαρης ηλεκτρικής βλάβης στο κτίριο του Υπουργείου Οικονομικών, οι διαδικτυακές υπηρεσίες, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και κυβερνητικές ιστοσελίδες που παρέχονται από τον Κυβερνητικό Κόμβο Διαδικτύου δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμες.» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE