ΚΥΠΡΟΣ: «Έπεσαν» οι κυβερνητικές ιστοσελίδες – Η ανακοίνωση που εκδόθηκε

ΚΥΠΡΟΣ: «Έπεσαν» οι κυβερνητικές ιστοσελίδες – Η ανακοίνωση που εκδόθηκε

Προβλήματα στην πρόσβαση σε κυβερνητικές ιστοσελίδες παρατηρείται το βράδυ της Τρίτης 19/11. Φαίνεται πως κάποια βλάβη τις έθεσε εκτός λειτουργείας.

Με ανακοίνωση το Τμήμα Υπηρεσιών Πληροφορικής ενημερώνει για τη βλάβη ο οποία οφείλεται σε σοβαρό ηλεκτρικό πρόβλημα.

«Πληροφορείστε ότι, λόγω σοβαρης ηλεκτρικής βλάβης στο κτίριο του Υπουργείου Οικονομικών, οι διαδικτυακές υπηρεσίες, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και κυβερνητικές ιστοσελίδες που παρέχονται από τον Κυβερνητικό Κόμβο Διαδικτύου δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμες.» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ

Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ

Μόνο συμβολική δεν είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan στην Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE