Η Χάλι Μπέρι τραυματίστηκε κατά τα γυρίσματα της ταινίας 'Bruised'

Η Χάλι Μπέρι τραυματίστηκε κατά τα γυρίσματα της ταινίας 'Bruised'

Η Χάλι Μπέρι τραυματίστηκε, κατά τα γυρίσματα της ταινίας της "Bruised", με αποτέλεσμα να αλλάξει το πρόγραμμα της παραγωγής.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Page Six η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί την ταινία, τραυματίστηκε κατά τα γυρίσματα μιας σκηνής αγώνα Μικτών Πολεμικών Τεχνών (ΜΜΑ).

"Είναι κουρασμένη, χρειάζεται ένα διάλειμμα", δήλωσε ο παραγωγός της ταινίας Μπράιαν Πιτ στην NJ Advance Media, ωστόσο δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το ατύχημα, αλλά χαρακτήρισε ως "τίποτα σοβαρό" τον τραυματισμό της ηθοποιού.

"Έχουμε τη δυνατότητα να αλλάζουμε τον προγραμματισμό των γυρισμάτων της ταινίας εάν συμβεί κάποιο ατύχημα" δήλωσε ο Πιτ στην NJ Advance Media.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.