Ε. Χαραλαμπίδου: “Διερωτώνται όλοι ποιο είναι το πολιτικό κόμμα και ποιος o αρχηγός κόμματος” - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ε. Χαραλαμπίδου: “Διερωτώνται όλοι ποιο είναι το πολιτικό κόμμα και ποιος o αρχηγός κόμματος” - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με «ταινία μυστηρίου» παρομοιάζει την όλη κατάσταση που δημιουργήθηκε αναφορικά με το βαν παρακολουθήσεων, η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, η οποία στρέφει τα πυρά της προς τον Δημοκρατικό Συναγερμό.

Η βουλευτής του ΑΚΕΛ, αναφέρει πως όλα τα πολιτικά κόμματα τοποθετήθηκαν για το θέμα και πως μόνο ο ΔΗΣΥ δεν αντέδρασε μέχρι τώρα.

Αναλυτικά η ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

“Ταινία μυστηρίου - διερωτώνται όλοι στα κανάλια ποιο είναι το πολιτικό κόμμα που χρησιμοποιούσε το βαν ; και ποιος αρχηγός κόμματος είχε στενές σχέσεις με τον Ισραηλινό; Και του έκανε πλατες; Το ΑΚΕΛ δεν είναι , το ΔΗΚΟ δεν είναι εβγαλε ανακοίνωση, η ΕΔΕΚ δεν είναι εβγαλε ανακοίνωση , η Συμμαχία το ίδιο και οι οικολόγοι . Ποιος μας έμεινε ;;;; Εβγαλε καμία ανακοίνωση ο ΔΗΣΥ;”.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE