ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με «μαγικά» από Σέρχιο, η Αρμάνι λύγισε τη Μακάμπι του Σφαιρόπουλου!

Με «μαγικά» από Σέρχιο, η Αρμάνι λύγισε τη Μακάμπι του Σφαιρόπουλου!

Ο καταπληκτικός Σέρχιο Ροντρίγκεθ οδήγησε μαεστρικά την Αρμάνι Μιλάνο στη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ (92-88).

Όσα χρόνια κι αν περάσουν η… τέχνη δεν ξεχνιέται!

Για του λόγου το ασφαλές, η αποψινή εμφάνιση του Σέρχιο Ροντρίγκεθ, που καθοδήγησε μαεστρικά την Αρμάνι Μιλάνο στην εντός έδρας νίκη (92-88) επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Ο Ισπανός γκαρντ σημείωσε 18 πόντους και μοίρασε 11 ασίστ, ενώ είχε και 26 μονάδες στο ειδικό σύστημα αξιολόγησης. Έτσι, οι Ιταλοί ανέβηκαν στο 7-2 και συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους.

Από την άλλη, για την ομάδα του Σφαιρόπουλου διασώθηκε ο Γουίλμπεκιν, ο οποίος είχε 25 πόντους και 5 ασίστ. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα μετά από 6 σερί νίκες για τους Ισραηλινούς, που υποχώρησαν στο 6-3.

Το ματς
Η Αρμάνι Μιλάνο ξεκίνησε καλύτερα και βρίσκοντας σκορ μέσα από τη ρακέτα, προηγήθηκε 12-7 στο πρώτο τετράλεπτο. Εντούτοις, η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανέβασε την απόδοσή της και με μπροστάρη τον Μπλακ, έφτασε στο 21-21, που ήταν το σκορ στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Στις αρχές της δεύτερης περιόδου, η «ομάδα του λαού» έδειξε μεγαλύτερη συγκέντρωση και με σωστές επιλογές στην επίθεση, ξέφυγε με +5 (23-28 στο 13’). Η αντίδραση των Ιταλών ήρθε με επιμέρους σκορ 12-2 (35-30 στο 16’).

Οι παίκτες του Μεσίνα είχαν βρει ρυθμό επιθετικά και καθοδηγήθηκαν μαεστρικά από τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ (7 ασίστ στο πρώτο μέρος), έκλεισαν το 20λεπτο έχοντας «αέρα» 5 πόντων (47-42).

Μετά την ανάπαυλα, οι γηπεδούχοι μπήκαν… φορτσάτοι και απομακρύνθηκαν ακόμα περισσότερο (58-48 στο 24’). Εντούτοις, η Μακάμπι δεν πτοήθηκε και ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση με επιμέρους σκορ 11-2, το οποίο μετέτρεψε το 61-53 (26’) σε 63-64 (28’). Το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με την Αρμάνι Μιλάνο να «τρέχει» σερί 8-0 και να ανακτά το προβάδισμά της (71-64).

Οι Ιταλοί μάλιστα συνέχισαν το σερί τους και στις αρχές της τέταρτης περιόδου, κάτι που τους έφερε στο +12 (76-64 στο 31’). Παρ’ όλα αυτά, οι Ισραηλινοί απάντησαν με 8-0 (76-72 στο 33’) δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Τα τελευταία λεπτά ήταν συγκλονιστικά, με τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ να παίρνει επ’ ώμου την ομάδα του και με μεγάλο τρίποντο την έστειλε στο +10 (87-77) σε μια κρίσιμη καμπή του αγώνα (37’).

Από ‘κει και πέρα, οι φιλοξενούμενοι αύξησαν την πίεσή τους και επιχείρησαν την ολική ανατροπή, ωστόσο η ομάδα του Μεσίνα διατήρησε την ψυχραιμία της και χάρη στην ευστοχία της της από τη γραμμή των βολών έφτασε στο τελικό 92-88.

Τα δεκάλεπτα: 21-21, 47-42, 71-64, 92-88.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top