ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Έκλεισαν» εντυπωσιακά Γερμανία, Ολλανδία

«Έκλεισαν» εντυπωσιακά Γερμανία, Ολλανδία

Εντυπωσιακές στο φινάλε του όγδοου ομίλου Γερμανία και Ολλανδία διέλυσαν 6-1 και 5-0 αντίστοιχα τις Βόρειο Ιρλανδία και Εσθονία για την όγδοη εγωιστική των προκριματικών του EURO 2020.

Η Γερμανία σάρωσε 6-1 τη Βόρειο Ιρλανδία στη Φρανκφούρτη και η Ολλανδία 5-0 την Εσθονία στο Άμστερνταμ για την όγδοη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του EURO 2020 και ολοκλήρωσαν πανηγυρικά την προκριματική φάση.

Γερμανία-Β. Ιρλανδία 6-1
Οι Γερμανοί ήταν κυρίαρχοι, παρά το γεγονός πως ο Σμιθ στο 4’ έκανε το 0-1 μετά την προσπάθεια του Φέργκιουσον. Στο 19’, ο Χέκτορ έδωσε στον Γκνάμπρι και αυτός έκανε το 1-1. Στο 43’, ο Χέκτορ έδωσε στον Γκορέτσκα, που μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1.

Στο 47’, ο Κλόστερμαν έδωσε ξανά στον Γκνάμπρι και αυτός έκανε το 3-1. Στο 60, ’ο Μπραντ έδωσε στον Γκμάμπρι και αυτός σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το 4-1. Στο 73’, ο Γκορέτσκα δέχτηκε τη μακρινή μπαλιά του Κρόος και έκανε το 5-1. Στο 91’, ο Κρόος έδωσε στον Μπραντ και αυτός διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ολλανδία-Εσθονία 5-0
Στο 4’, ο Βαϊναλντουμ μετά από ωραίο συνδυασμό έκανε το 1-0 με κεφαλιά μέσα από την περιοχή. Στο 19’, ο Ακε πήρε την μπαλιά του Ντεπάι και έκανε το 2-0.

Στο 66’, ο Βαϊνάλντουμ έκλεψε την μπάλα και μπήκε στην περιοχή για να κάνει το 3-0.Στο 79’, ο Στενγκ βοήθησε τον Βαϊνάλντουμ να φτάσει στο χατ τρικ. Στο 87’, ο Στρούτμαν έδωσε στον Μποαντού και αυτός έκανε το 5-0.

Η τελική βαθμολογία:
Γερμανία 21

Ολλανδία 19

Β. Ιρλανδία 13

Λευκορωσία 4

Εσθονία 1

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top