ΛΑΡΝΑΚΑ: Προσγειώθηκαν, έλεγξαν τις αποσκευές τους και τους συνέλαβαν

ΛΑΡΝΑΚΑ:  Προσγειώθηκαν, έλεγξαν τις αποσκευές τους και τους συνέλαβαν

Δύο άτομα ηλικίας 36 και 29 χρόνων, συνελήφθησαν από την Αστυνομία ως ύποπτοι για υπόθεση παράνομης προμήθειας, εισαγωγής και κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δύο άτομα έφτασαν την Τρίτη 19/11 στο αεροδρόμιο Λάρνακας από χώρα του εξωτερικού.
 
Κατά τον έλεγχο των αποσκευών τους, εντοπίστηκαν στις αποσκευές του 36χρονου τρεις συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά 2,925 χάπια, τα οποία πιστεύεται ότι πρόκειται για φάρμακα, που εντάσσονται στην κατηγορία των ελεγχόμενων φαρμάκων.
 
Ακόμα στις αποσκευές του 29χρονου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 998 παρόμοια χάπια.
Εναντίον των δύο εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 
Αργότερα σήμερα τα δύο άτομα θα οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέες επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ, καταρρίφτηκε ιπτάμενο τάνκερ των ΗΠΑ στο Ιράκ - Ανησυχία στην παγκόσμια αγορά ενέργειας

LIVE: Νέες επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ, καταρρίφτηκε ιπτάμενο τάνκερ των ΗΠΑ στο Ιράκ - Ανησυχία στην παγκόσμια αγορά ενέργειας

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE