Δημοφιλέστερος πολιτικός ο Ερντογάν - Ποιοι ακολουθούν σύμφωνα με δημοσκόπηση;

Δημοφιλέστερος πολιτικός ο Ερντογάν - Ποιοι ακολουθούν σύμφωνα με δημοσκόπηση;

Δημοσκόπηση για λογαριασμό του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) στην Τουρκία κατέδειξε ως τον πιο δημοφιλή πολιτικό τον Τούρκο Πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ενρτογάν, δεύτερο στη σειρά τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου και τρίτο τον ηγέτη του φιλοκουρδικού κόμματος που βρίσκεται στη φυλακή Σελαχατίν Ντεμιρτάς.

Πηγές που επικαλείται το πρακτορείο Ταραφσίζ αναφέρουν ότι με βάση τη δημοσκόπηση η ψαλίδα μεταξύ Ερντογάν και Ιμάμογλου ανοίγει υπέρ του Ερντογάν. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι μετά τον Ντεμιρτάς ακολουθεί ο ηγέτης του Κόμματος Εθνικής Δράσης Ντεβλέτ Μπαχτσελί και η ηγέτης του Καλού Κόμματος Μεράλ Ακσενέρ. 

Στέλεχος του ΑΚΡ που δεν αποκαλύπτει την ταυτότητά του φέρεται να δήλωσε στο πρακτορείο πως “είμαστε καλύτερα, θα γίνουμε καλύτερα”.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE