Το θέμα των εγγυήσεων θα συζητήσουν ε/κ και τ/κ κόμματα στο Λήδρα Πάλας

Το θέμα των εγγυήσεων θα συζητήσουν ε/κ και τ/κ κόμματα στο Λήδρα Πάλας

Το θέμα των εγγυήσεων θα συζητήσουν εκπρόσωποι ελληνοκυπριακών και τουρκοκυπριακών κομμάτων, κατά την συνάντησή τους στις 27 Νοεμβρίου, στο Λήδρα Πάλας, μετά από πρόταση του φιλοξενούντος Κόμματος Ενωμένη Κύπρος.
 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πρεσβείας της Σλοβακίας στην Κύπρο, υπό την αιγίδα την οποίας διεξάγεται η συνάντηση, το θέμα της συζήτησης που έχει προταθεί είναι «Για να ζήσουν οι Κύπριοι μαζί, υπάρχει ανάγκη για εγγυητές; Αν δημιουργηθεί ένα νέο σύστημα ασφαλείας, ποιο θα πρέπει να είναι αυτό;».
 
Η συνάντηση των κομμάτων θα ξεκινήσει στις 10.30πμ ενώ αναμένεται να υπάρξει ανακοίνωση για τη συζήτηση γύρω στις 12.30 το μεσημέρι, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE