ΛΕΜΕΣΟΣ-ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ: Έτοιμο το πόρισμα -Ενδεχόμενες κατηγορίες εναντίον υπαλλήλων -Προκύπτει σειρά λαθών αναφέρει ο Δήμαρχος

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ: Έτοιμο το πόρισμα -Ενδεχόμενες κατηγορίες εναντίον υπαλλήλων -Προκύπτει σειρά λαθών αναφέρει ο Δήμαρχος

Έτοιμο είναι το πόρισμα από τον ερευνώντα λειτουργό μαζί με τα σχετικά έγγραφα της έρευνας σε σχέση με το έργο σύνδεσης υφιστάμενων ποδηλατοδρόμων εκατέρωθεν του νέου λιμανιού Λεμεσού. Το πόρισμα αποτελείται από 38 σελίδες μαζί με τα παραρτήματα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημάρχου Λεμεσού, με βάση το πόρισμα, προκύπτει, εκ πρώτης όψεως, θέμα σειράς σοβαρών παραλήψεων και λαθών, σε διάφορα στάδια της υλοποίησης του έργου.

Η ανακοίνωση του κ.Νικολαΐδη συνεχίζει, "σύμφωνα με τις πρόνοιες της Κ.Δ.Π. 71/2000, έχω παραπέμψει το πόρισμα στον Νομικό Σύμβουλο του Δήμου και έχω ζητήσει νομική συμβουλή κατά πόσον μπορούν να διατυπωθούν κατηγορίες εναντίον υπαλλήλων του δήμου, και σε περίπτωση καταφατικής γνωμοδότησης να προβεί και στη διατύπωση των κατηγοριών."

Τελειώνοντας ο κ.Νικολαΐδης αναφέρει ότι σε περίπτωση διατύπωσης κατηγοριών, αυτές θα διαβιβαστούν στο Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο θα διορίσει Πειθαρχική Επιτροπή για να εκδικάσει τα πειθαρχικά παραπτώματα που προκύπτουν.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE