ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Σοβαρό εργατικό ατύχημα- Τραυματίστηκε 52χρονος οδηγός φορτηγού

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Σοβαρό εργατικό ατύχημα- Τραυματίστηκε 52χρονος οδηγός φορτηγού

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε την Τετάρτη 20/11 στην επαρχία Λευκωσίας.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γύρω στις 12:30, στην περιοχή Εργατών όταν 52χρονος οδηγός φορτηγού προσπαθούσε να ξεφορτώσει υλικά, με το φορτηγό ωστόσο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται να ανατρέπεται.

Ο 52χρονος στην προσπάθεια του να εγκαταλείψει το όχημα χτύπησε με το κεφάλι στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Φέρει αιμάτωμα στο κεφάλι και τραύματα στο χέρι ενώ νοσηλεύεται στο Νευροχειρουργικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, σε σοβαρή κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE