ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Σοβαρό εργατικό ατύχημα- Τραυματίστηκε 52χρονος οδηγός φορτηγού

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Σοβαρό εργατικό ατύχημα- Τραυματίστηκε 52χρονος οδηγός φορτηγού

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε την Τετάρτη 20/11 στην επαρχία Λευκωσίας.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γύρω στις 12:30, στην περιοχή Εργατών όταν 52χρονος οδηγός φορτηγού προσπαθούσε να ξεφορτώσει υλικά, με το φορτηγό ωστόσο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται να ανατρέπεται.

Ο 52χρονος στην προσπάθεια του να εγκαταλείψει το όχημα χτύπησε με το κεφάλι στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Φέρει αιμάτωμα στο κεφάλι και τραύματα στο χέρι ενώ νοσηλεύεται στο Νευροχειρουργικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, σε σοβαρή κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE