Θλίψη για τον θάνατο του τέως Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, εκφράζει το ΥΠΕΞ

Θλίψη για τον θάνατο του τέως Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, εκφράζει το ΥΠΕΞ

Τη θλίψη του για την κοίμηση του τέως Προκαθημένου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, Αρχιεπισκόπου Γρηγορίου, εκφράζει, σε ανακοίνωση του, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, το Υπουργείο Εξωτερικών.

 

«Ο μ. Ιεράρχης, με καταγωγή από τον κατεχόμενο Μαραθόβουνο της Καρπασίας στήριξε έμπρακτα με το πολυσχιδές έργο του την κυπριακή Παροικία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Με την προσωπικότητα και τη δράση του κατάφερε να κερδίσει την αγάπη και τον σεβασμό όχι μόνο των Κυπρίων της παροικίας, αλλά και των Βρετανών συνομιλητών του. Σε συνεργασία με άλλους Αρχιεράρχες, προώθησε τον διαθρησκευτικό διάλογο και την αλληλοκατανόηση μεταξύ των θρησκειών», αναφέρει.
 
Τέλος, το Υπουργείο Εξωτερικών εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας καθώς και στους οικείους του μ. Αρχιεπισκόπου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

Στις προτεραιότητες της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, που αφορούν, μεταξύ άλλων, το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, το Μεταναστευτικό, το Ουκρανικό, καθώς και πολλά ζητήματα που αγγίζουν την καθημερινότητα των πολιτών, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε την Γενική Γραμματέα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ilze Juhansone, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE