Θλίψη για τον θάνατο του τέως Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, εκφράζει το ΥΠΕΞ

Θλίψη για τον θάνατο του τέως Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, εκφράζει το ΥΠΕΞ

Τη θλίψη του για την κοίμηση του τέως Προκαθημένου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, Αρχιεπισκόπου Γρηγορίου, εκφράζει, σε ανακοίνωση του, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, το Υπουργείο Εξωτερικών.

 

«Ο μ. Ιεράρχης, με καταγωγή από τον κατεχόμενο Μαραθόβουνο της Καρπασίας στήριξε έμπρακτα με το πολυσχιδές έργο του την κυπριακή Παροικία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Με την προσωπικότητα και τη δράση του κατάφερε να κερδίσει την αγάπη και τον σεβασμό όχι μόνο των Κυπρίων της παροικίας, αλλά και των Βρετανών συνομιλητών του. Σε συνεργασία με άλλους Αρχιεράρχες, προώθησε τον διαθρησκευτικό διάλογο και την αλληλοκατανόηση μεταξύ των θρησκειών», αναφέρει.
 
Τέλος, το Υπουργείο Εξωτερικών εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας καθώς και στους οικείους του μ. Αρχιεπισκόπου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπειρα δολοφονίας - Τον ήθελαν νεκρό: Στήθηκε ενέδρα θανάτου - Ετσι γάζωσαν τον 34χρονο επιχειρηματία - Βίντεο

Απόπειρα δολοφονίας - Τον ήθελαν νεκρό: Στήθηκε ενέδρα θανάτου - Ετσι γάζωσαν τον 34χρονο επιχειρηματία - Βίντεο

Τον παρακολουθούσαν και είχαν στόχο να τον εκτελέσουν. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, 34χρονος επιχειρηματίας δέχθηκε πυροβολισμούς ενώ οδηγούσε στον δρόμο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.