ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Εργασίες δοκιμών του συστήματος απενεργοποίησης κινητής τηλεφωνίας- 'Ενδέχεται να παρουσιαστούν προβλήματα'

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Εργασίες δοκιμών του συστήματος απενεργοποίησης κινητής τηλεφωνίας- 'Ενδέχεται να παρουσιαστούν προβλήματα'

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοίνωσε ότι από την Πέμπτη, 21/11/19 μέχρι τις 05/12/19,  θα διενεργούνται εργασίες δοκιμών και παραμετροποίησης του συστήματος απενεργοποίησης κινητής τηλεφωνίας, στις Κεντρικές Φυλακές.

 
Οι δοκιμές θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, μεταξύ των ωρών 09.00 - 15.00, αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών.  

Αναφέρει επίσης ότι κατά τη διάρκεια των δοκιμών, ενδέχεται να παρουσιάζονται προβλήματα παρεμβολών και διακοπές, στις υπηρεσίες της κινητής τηλεφωνίας, σε περιοχές που γειτονεύουν με τις Κεντρικές Φυλακές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

S&P: Επαναβεβαίωσαν την αξιολόγηση της Κυπριακής Δημοκρατίας στη βαθμίδα Α -  «Ισχυρή και έμπρακτη ψήφος εμπιστοσύνης»

S&P: Επαναβεβαίωσαν την αξιολόγηση της Κυπριακής Δημοκρατίας στη βαθμίδα Α - «Ισχυρή και έμπρακτη ψήφος εμπιστοσύνης»

Ο διεθνής οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης "Standard & Poor’s" επαναβεβαίωσε την αξιολόγηση της Κυπριακής Δημοκρατίας στην βαθμίδα "Άλφα πλην", διατηρώντας θετική την προοπτική της.

BEST OF TOTHEMAONLINE