ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Εργασίες δοκιμών του συστήματος απενεργοποίησης κινητής τηλεφωνίας- 'Ενδέχεται να παρουσιαστούν προβλήματα'

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Εργασίες δοκιμών του συστήματος απενεργοποίησης κινητής τηλεφωνίας- 'Ενδέχεται να παρουσιαστούν προβλήματα'

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοίνωσε ότι από την Πέμπτη, 21/11/19 μέχρι τις 05/12/19,  θα διενεργούνται εργασίες δοκιμών και παραμετροποίησης του συστήματος απενεργοποίησης κινητής τηλεφωνίας, στις Κεντρικές Φυλακές.

 
Οι δοκιμές θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, μεταξύ των ωρών 09.00 - 15.00, αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών.  

Αναφέρει επίσης ότι κατά τη διάρκεια των δοκιμών, ενδέχεται να παρουσιάζονται προβλήματα παρεμβολών και διακοπές, στις υπηρεσίες της κινητής τηλεφωνίας, σε περιοχές που γειτονεύουν με τις Κεντρικές Φυλακές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE