ΚΥΠΡΟΣ: Πύργος στη Λεμεσό κτιζόταν από παράνομους αλλοδαπούς για λογαριασμό τριών υπεργολάβων – Συνελήφθησαν 16 άτομα

ΚΥΠΡΟΣ: Πύργος στη Λεμεσό κτιζόταν από παράνομους αλλοδαπούς για λογαριασμό τριών υπεργολάβων – Συνελήφθησαν 16 άτομα

Στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού κατέληξαν 16 πρόσωπα, οι οποίοι όπως αποδείχθηκε βρίσκονται και εργάζονται στην Κύπρο με πλαστά έγγραφα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το μεσημέρι της Τετάρτης,20 Νοεμβρίου μετά από από επιθεώρηση της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης και του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας σε υπό ανεγειρόμενο (πολυδιαφημιζόμενο) πύργο στη Λεμεσό, εντόπισαν 16 αλλοδαπούς να εργάζονται για λογαριασμό τριών υπεργολάβων παράνομα.

Τα εν λόγω πρόσωπα με καταγωγή από τη Γεωργία είχαν πλαστά έγγραφα από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να μπορούν να είχαν δικαίωμα εγγραφής στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις.

Οι 16 Γεωργιανοί συνελήφθησαν για κυκλοφορία πλαστών εγγράφων και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του δικαστηρίου.

 

Χριστιάνα Τσαγγάρη 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Σε τροχιά εντατικών διπλωματικών διεργασιών εισέρχεται το Κυπριακό, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στις επαφές που πραγματοποιούνται ενόψει της κρίσιμης καθόδου στην Κύπρο της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE