ΚΥΠΡΟΣ: Πύργος στη Λεμεσό κτιζόταν από παράνομους αλλοδαπούς για λογαριασμό τριών υπεργολάβων – Συνελήφθησαν 16 άτομα

ΚΥΠΡΟΣ: Πύργος στη Λεμεσό κτιζόταν από παράνομους αλλοδαπούς για λογαριασμό τριών υπεργολάβων – Συνελήφθησαν 16 άτομα

Στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού κατέληξαν 16 πρόσωπα, οι οποίοι όπως αποδείχθηκε βρίσκονται και εργάζονται στην Κύπρο με πλαστά έγγραφα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το μεσημέρι της Τετάρτης,20 Νοεμβρίου μετά από από επιθεώρηση της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης και του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας σε υπό ανεγειρόμενο (πολυδιαφημιζόμενο) πύργο στη Λεμεσό, εντόπισαν 16 αλλοδαπούς να εργάζονται για λογαριασμό τριών υπεργολάβων παράνομα.

Τα εν λόγω πρόσωπα με καταγωγή από τη Γεωργία είχαν πλαστά έγγραφα από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να μπορούν να είχαν δικαίωμα εγγραφής στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις.

Οι 16 Γεωργιανοί συνελήφθησαν για κυκλοφορία πλαστών εγγράφων και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του δικαστηρίου.

 

Χριστιάνα Τσαγγάρη 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ινδία τον Μάιο - την οποία επιβεβαίωσε σε χθεσινές του δηλώσεις- με σταθμούς το Νέο Δελχί και τη Μουμπάι και με τη συνοδεία ευρείας επιχειρηματικής αποστολής, δεν πρέπει να προσεγγιστεί ως μια ακόμη διπλωματική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE