ΠΑΦΟΣ: Έχασε την ισορροπία του σε μπυραρία και εισήχθη στο νοσοκομείο

ΠΑΦΟΣ: Έχασε την ισορροπία του σε μπυραρία και εισήχθη στο νοσοκομείο

Στο ΓΝ Πάφου διακομίσθηκε Βρετανός τουρίστας μετά από πτώση του στο έδαφος και τραυματισμό του στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, Βρετανός υπήκοος ηλικίας 66 ετών ενώ βρισκόταν σε μπυραρία στον Κόλπο των Κοραλίων , σε κάποια στιγμή έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο κεφάλι.

Ο τουρίστας μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό έφερε τραύμα στο κεφάλι και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE