Χουλούσι Ακάρ: 'Η σημαία της ‘τδβκ’ θα κυματίζει για πάντα στην Κύπρο'

Χουλούσι Ακάρ: 'Η σημαία της ‘τδβκ’ θα κυματίζει για πάντα στην Κύπρο'

Η σημαία του ψευδοκράτους θα κυματίζει για πάντα στην Κύπρο, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλούσι Ακάρ καταδικάζοντας το κάψιμο της ‘σημαίας’ των κατεχομένων από το ΕΛΑΜ. 

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική επιτροπή προϋπολογισμού, ο Τούρκος Υπουργός δήλωσε ότι “δεν θα επιτρέψουμε τις προσπάθειες που στοχεύουν να δημιουργήσουν μια κατάσταση σαν να μην μπορεί η Τουρκία να μπει στην ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο και να παραβιαστούν τα δικαιώματά μας”.

Για το κάψιμο της σημαίας του ψευδοκράτους από το ΕΛΑΜ ο Χουλούσι Ακάρ είπε ότι την καταδικάζουν με τον πιο έντονο τρόπο. “Αυτού του είδους οι ρατσιστικές επιθέσεις δεν θα αποτελέσουν ποτέ εμπόδιο για να κυματίζει η σημαία της ‘τδβκ’ για πάντα στο νησί”, ανέφερε.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE