Χουλούσι Ακάρ: 'Η σημαία της ‘τδβκ’ θα κυματίζει για πάντα στην Κύπρο'

Χουλούσι Ακάρ: 'Η σημαία της ‘τδβκ’ θα κυματίζει για πάντα στην Κύπρο'

Η σημαία του ψευδοκράτους θα κυματίζει για πάντα στην Κύπρο, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλούσι Ακάρ καταδικάζοντας το κάψιμο της ‘σημαίας’ των κατεχομένων από το ΕΛΑΜ. 

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική επιτροπή προϋπολογισμού, ο Τούρκος Υπουργός δήλωσε ότι “δεν θα επιτρέψουμε τις προσπάθειες που στοχεύουν να δημιουργήσουν μια κατάσταση σαν να μην μπορεί η Τουρκία να μπει στην ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο και να παραβιαστούν τα δικαιώματά μας”.

Για το κάψιμο της σημαίας του ψευδοκράτους από το ΕΛΑΜ ο Χουλούσι Ακάρ είπε ότι την καταδικάζουν με τον πιο έντονο τρόπο. “Αυτού του είδους οι ρατσιστικές επιθέσεις δεν θα αποτελέσουν ποτέ εμπόδιο για να κυματίζει η σημαία της ‘τδβκ’ για πάντα στο νησί”, ανέφερε.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.