Χουλούσι Ακάρ: 'Η σημαία της ‘τδβκ’ θα κυματίζει για πάντα στην Κύπρο'

Χουλούσι Ακάρ: 'Η σημαία της ‘τδβκ’ θα κυματίζει για πάντα στην Κύπρο'

Η σημαία του ψευδοκράτους θα κυματίζει για πάντα στην Κύπρο, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλούσι Ακάρ καταδικάζοντας το κάψιμο της ‘σημαίας’ των κατεχομένων από το ΕΛΑΜ. 

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική επιτροπή προϋπολογισμού, ο Τούρκος Υπουργός δήλωσε ότι “δεν θα επιτρέψουμε τις προσπάθειες που στοχεύουν να δημιουργήσουν μια κατάσταση σαν να μην μπορεί η Τουρκία να μπει στην ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο και να παραβιαστούν τα δικαιώματά μας”.

Για το κάψιμο της σημαίας του ψευδοκράτους από το ΕΛΑΜ ο Χουλούσι Ακάρ είπε ότι την καταδικάζουν με τον πιο έντονο τρόπο. “Αυτού του είδους οι ρατσιστικές επιθέσεις δεν θα αποτελέσουν ποτέ εμπόδιο για να κυματίζει η σημαία της ‘τδβκ’ για πάντα στο νησί”, ανέφερε.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.