ΚΥΠΡΟΣ: Δεν παραδέχεται τις κατηγορίες ο 43χρονος που οδηγούσε φορτηγό με τα πόδια- Τι του καταλογίζουν

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν παραδέχεται τις κατηγορίες ο 43χρονος που οδηγούσε φορτηγό με τα πόδια- Τι του καταλογίζουν

Δεν παραδέχθηκε τις εναντίον του κατηγορίες ο 43χρονος από τη Λεμεσό ο οποίος συνελήφθηκε για υπόθεση που αφορούσε οδήγηση φορτηγού με τα πόδια, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, κοντά στην Κοφίνου, αρχές Νοεμβρίου, μεταδίδοντας την πράξη από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

 
Την Πέμπτη 21/11 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας ο 43χρονος δεν παραδέχθηκε τις κατηγορίες που αφορούν αλόγιστη, επικίνδυνη και απερίσκεπτη οδήγηση, οδήγηση μη εγγεγραμμένου αρθρωτού οχήματος και οδήγηση οχήματος χωρίς πιστοποιητικό ασφαλείας.
 
Το Δικαστήριο όρισε την 16η Ιανουαρίου 2020 ως ημερομηνία για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE