ΚΥΠΡΟΣ: Δεν παραδέχεται τις κατηγορίες ο 43χρονος που οδηγούσε φορτηγό με τα πόδια- Τι του καταλογίζουν

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν παραδέχεται τις κατηγορίες ο 43χρονος που οδηγούσε φορτηγό με τα πόδια- Τι του καταλογίζουν

Δεν παραδέχθηκε τις εναντίον του κατηγορίες ο 43χρονος από τη Λεμεσό ο οποίος συνελήφθηκε για υπόθεση που αφορούσε οδήγηση φορτηγού με τα πόδια, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, κοντά στην Κοφίνου, αρχές Νοεμβρίου, μεταδίδοντας την πράξη από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

 
Την Πέμπτη 21/11 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας ο 43χρονος δεν παραδέχθηκε τις κατηγορίες που αφορούν αλόγιστη, επικίνδυνη και απερίσκεπτη οδήγηση, οδήγηση μη εγγεγραμμένου αρθρωτού οχήματος και οδήγηση οχήματος χωρίς πιστοποιητικό ασφαλείας.
 
Το Δικαστήριο όρισε την 16η Ιανουαρίου 2020 ως ημερομηνία για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.