ΚΥΠΡΟΣ: Δεν παραδέχεται τις κατηγορίες ο 43χρονος που οδηγούσε φορτηγό με τα πόδια- Τι του καταλογίζουν

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν παραδέχεται τις κατηγορίες ο 43χρονος που οδηγούσε φορτηγό με τα πόδια- Τι του καταλογίζουν

Δεν παραδέχθηκε τις εναντίον του κατηγορίες ο 43χρονος από τη Λεμεσό ο οποίος συνελήφθηκε για υπόθεση που αφορούσε οδήγηση φορτηγού με τα πόδια, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, κοντά στην Κοφίνου, αρχές Νοεμβρίου, μεταδίδοντας την πράξη από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

 
Την Πέμπτη 21/11 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας ο 43χρονος δεν παραδέχθηκε τις κατηγορίες που αφορούν αλόγιστη, επικίνδυνη και απερίσκεπτη οδήγηση, οδήγηση μη εγγεγραμμένου αρθρωτού οχήματος και οδήγηση οχήματος χωρίς πιστοποιητικό ασφαλείας.
 
Το Δικαστήριο όρισε την 16η Ιανουαρίου 2020 ως ημερομηνία για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE