ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημέρωση πολιτών για διαδικασία καταγγελίας πιθανής διαφθοράς από μέλη της Αστυνομίας

Ενημέρωση πολιτών για διαδικασία καταγγελίας πιθανής διαφθοράς από μέλη της Αστυνομίας

Πολίτες που κατέχουν στοιχεία για πιθανή διαφθορά από μέλη της Αστυνομίας μπορούν να δίνουν τις πληροφορίες επώνυμα ή ανώνυμα στην Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου που λειτουργεί στην Αστυνομία από τον Μάρτιο του 2018.

 
Για την επικοινωνία των πολιτών με την Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου, είτε για σκοπούς καταγγελίας τέτοιου είδους υποθέσεων, είτε για παροχή σχετικών πληροφοριών, η Αστυνομία έχει δημιουργήσει την ειδική ηλεκτρονική φόρμα καταχώρησης καταγγελιών/πληροφοριών για θέματα διαφθοράς από μέλη της Αστυνομίας.
 
Η φόρμα επικοινωνίας βρίσκεται στις δύο ιστοσελίδες της Αστυνομίας https://anticorruption.police.gov.cy/ και http://www.cypruspolicenews.com/corruption, καθώς και στην εφαρμογή της Αστυνομίας για έξυπνα κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές ταμπλέτες, στα λειτουργικά συστήματα Android και IOS.
 
Περαιτέρω, το κοινό μπορεί να επικοινωνεί με την Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου, είτε τηλεφωνικώς στο τηλέφωνο 22607577, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected]
 
«Κάθε καταγγελία ή πληροφορία προς την Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου της Αστυνομίας μπορεί να δίνεται είτε επώνυμα, είτε ανώνυμα», σύμφωνα με ανακοίνωση.
 
Η Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου υπάγεται διοικητικά απευθείας στον Αρχηγό Αστυνομίας. Οι εξουσίες και αρμοδιότητές της εποπτεύονται απευθείας από τον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top