Απαγγέλθηκαν κατηγορίες για διαφθορά στον Νετανιάχου

Απαγγέλθηκαν κατηγορίες για διαφθορά στον Νετανιάχου

Ο Γενικός Εισαγγελέας του Ισραήλ απήγγειλε κατηγορίες για διαφθορά στον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Η απόφαση αυτή της γενικής εισαγγελίας, αυξάνει την αβεβαιότητα στο Ισραήλ σχετικά με το ποιος τελικά θα ηγηθεί της κυβέρνησης σε μια χώρα που βυθίζεται στο πολιτικό χάος μετά από δύο ασαφή εκλογικά αποτελέσματα που δεν έδωσαν ξεκάθαρη λαϊκή ετυμηγορία.

Οι κατηγορίες κατά του Νετανιάχου περιλαμβάνουν δωροδοκία, παράβαση καθήκοντος και απάτη.

Πηγή: euronews.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE