Επταπλή δολοφονία σε παραθαλάσσιο θέρετρο στην Ονδούρα

Επταπλή δολοφονία σε παραθαλάσσιο θέρετρο στην Ονδούρα

Επτά άνθρωποι δολοφονήθηκαν Πέμπτη 21/11 από άγνωστους στην πόλη Πουέρτο Κορτές, στις ακτές της Ονδούρας στην Καραϊβική Θάλασσα, για ακόμη άγνωστους λόγους, ενημέρωσε η αστυνομία.

Άλλοι δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν στην επίθεση ενόπλων εναντίον ενός αυτοκινήτου σε αυτό το παραθαλάσσιο θέρετρο που απέχει περίπου 200 χιλιόμετρα βόρεια από την πρωτεύουσα Τεγκουσιγκάλπα.

Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο της Βίας του Εθνικού Πανεπιστημίου της Ονδούρας, ο δείκτης των ανθρωποκτονιών σημείωσε νέα άνοδο το 2019 και προβλέπεται να ξεπεράσει τις 42 ανά 100.000 κατοίκους στο τέλος της χρονιάς. Το 2018, ο δείκτης των ανθρωποκτονιών στην Ονδούρα ανήλθε σε 41,6 ανά 100.000 κατοίκους.

Aπό ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη ώρα για το Κυπριακό: Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με τρία θέματα στο τραπέζι

Κρίσιμη ώρα για το Κυπριακό: Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με τρία θέματα στο τραπέζι

Με το βλέμμα στραμμένο στα επόμενα βήματα του Κυπριακού, Νίκος Χριστοδουλίδης και Τουφάν Έρχιουρμαν συναντώνται στις 16:00, στην οικία των καλών υπηρεσιών του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, στη νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE