Επταπλή δολοφονία σε παραθαλάσσιο θέρετρο στην Ονδούρα

Επταπλή δολοφονία σε παραθαλάσσιο θέρετρο στην Ονδούρα

Επτά άνθρωποι δολοφονήθηκαν Πέμπτη 21/11 από άγνωστους στην πόλη Πουέρτο Κορτές, στις ακτές της Ονδούρας στην Καραϊβική Θάλασσα, για ακόμη άγνωστους λόγους, ενημέρωσε η αστυνομία.

Άλλοι δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν στην επίθεση ενόπλων εναντίον ενός αυτοκινήτου σε αυτό το παραθαλάσσιο θέρετρο που απέχει περίπου 200 χιλιόμετρα βόρεια από την πρωτεύουσα Τεγκουσιγκάλπα.

Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο της Βίας του Εθνικού Πανεπιστημίου της Ονδούρας, ο δείκτης των ανθρωποκτονιών σημείωσε νέα άνοδο το 2019 και προβλέπεται να ξεπεράσει τις 42 ανά 100.000 κατοίκους στο τέλος της χρονιάς. Το 2018, ο δείκτης των ανθρωποκτονιών στην Ονδούρα ανήλθε σε 41,6 ανά 100.000 κατοίκους.

Aπό ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

Στις 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούν από κοινού οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους και ακολούθως θα έχουν κοινή συνάντηση υπό την καθοδήγηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου  των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.