Επταπλή δολοφονία σε παραθαλάσσιο θέρετρο στην Ονδούρα

Επταπλή δολοφονία σε παραθαλάσσιο θέρετρο στην Ονδούρα

Επτά άνθρωποι δολοφονήθηκαν Πέμπτη 21/11 από άγνωστους στην πόλη Πουέρτο Κορτές, στις ακτές της Ονδούρας στην Καραϊβική Θάλασσα, για ακόμη άγνωστους λόγους, ενημέρωσε η αστυνομία.

Άλλοι δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν στην επίθεση ενόπλων εναντίον ενός αυτοκινήτου σε αυτό το παραθαλάσσιο θέρετρο που απέχει περίπου 200 χιλιόμετρα βόρεια από την πρωτεύουσα Τεγκουσιγκάλπα.

Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο της Βίας του Εθνικού Πανεπιστημίου της Ονδούρας, ο δείκτης των ανθρωποκτονιών σημείωσε νέα άνοδο το 2019 και προβλέπεται να ξεπεράσει τις 42 ανά 100.000 κατοίκους στο τέλος της χρονιάς. Το 2018, ο δείκτης των ανθρωποκτονιών στην Ονδούρα ανήλθε σε 41,6 ανά 100.000 κατοίκους.

Aπό ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE