Δέκα πρόσωπα κατηγορήθηκαν στην Πάφο για το αδίκημα της κυβείας

Δέκα πρόσωπα κατηγορήθηκαν στην Πάφο για το αδίκημα της κυβείας

Στη σύλληψη δέκα προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου στο πλαίσιο εκστρατείας για πάταξη της κυβείας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη του ΟΠΕ Πάφου διενήργησαν χθες βράδυ έρευνα σε υποστατικό στη Χλώρακα.

Κατά την είσοδο των αστυνομικών στο υποστατικό, εντοπίστηκαν δέκα πρόσωπα συμπεριλαμβανομένου και του υπευθύνου του υποστατικού να επιδίδονται σε κυβεία (πόκερ).

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 52 τραπουλόχαρτα και 252 φίσες διαφόρων χρωμάτων.

Συνελήφθησαν όλοι και αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Το ΟΠΕ Πάφου σε συνεργασία με το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις. Οι εκστρατείες της Αστυνομίας για πάταξη της κυβείας και του ηλεκτρονικού τζόγου συνεχίζονται σε παγκύπρια κλίμακα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Οι τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις που παρουσίασαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ANT1,OMEGA και ALPHA, σκιαγραφούν ένα πολιτικό τοπίο όπου η μάχη για την κορυφή εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κινούνται σε εξαιρετικά κοντινά ποσοστά, από 15% έως 17%, με τη μεταξύ τους διαφορά να παραμένει εντός των ορίων του στατιστικού σφάλματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE