ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΘΕΜΑ με το γήπεδο της Ντούντελανζ – Τι ενημέρωση έλαβε ο ΑΠΟΕΛ

ΘΕΜΑ με το γήπεδο της Ντούντελανζ – Τι ενημέρωση έλαβε ο ΑΠΟΕΛ

Δημοσιεύματα στο Λουξεμβούργο έχουν δημιουργήσει ένα μικρό… «σήριαλ» σε ότι αφορά το γήπεδο της Ντούντελανζ, μιας και είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση για παιχνίδι ποδοσφαίρου, ενόψει και της αναμέτρησης της ερχόμενης Πέμπτης με τον ΑΠΟΕΛ.

Πρόκειται για το γήπεδο «Stade Josy Barthel» όπου πρόσφατα έγινε και ο αγώνας Εθνικής Λουξεμβούργου απέναντι στην Εθνική Πορτογαλίας.

Αντιπροσωπεία της UEFA ζήτησε πλήρης επισκευή του αγωνιστικού χώρου, με το κόστος για τέτοια έργα να φτάνει τις 150.000 ευρώ, χωρίς εγγύηση.

Εντούτοις, η ενημέρωση που έλαβε ο ΑΠΟΕΛ από την UEFA είναι ότι θα διεξαχθεί εκεί κανονικά το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης, θα είναι και το τελευταίο, μάλιστα, προτού γίνουν τα βελτιωτικά έργα που χρειάζονται.  Οι προπονήσεις, για το παιχνίδι της Πέμπτης, παραμονή του αγώνα, δεν θα γίνουν, όμως, στο «Stade Josy Barthel».

Πατήστε εδώ για να δείτε ένα δημοσίευμα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top