Ο Επ. Εθελοντισμού συγχαίρει το Δήμο Στροβόλου για την υποψηφιότητα για Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Εθελοντισμού

Ο Επ. Εθελοντισμού συγχαίρει το Δήμο Στροβόλου για την υποψηφιότητα για Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Εθελοντισμού

Στην παρουσίαση των δυο υποψηφιοτήτων για την Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Εθελοντισμού, η οποία πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες στις 21 Νοεμβρίου 2019, παρευρέθηκε ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων Γιάννης Γιαννάκη. 

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του γραφείου του Επιτρόπου Εθελοντισμού, ο Δήμος Στροβόλου και ο Δήμος Βερολίνου είναι οι δυο υποψηφιότητες οι οποίες έφτασαν στον τελικό. Η παρουσίαση του Δήμου Στροβόλου από τον Δήμαρχο, ήταν εξαιρετική.
 
Ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων εκφράζει την ικανοποίηση του και συγχαίρει, ασχέτως του τελικού αποτελέσματος, τη μεγάλη επιτυχία του Δήμου Στροβόλου.
 
Ο Επίτροπος ευχαριστεί τον Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο, το προσωπικό αλλά και τους εθελοντές του Δήμου Στροβόλου για την άψογη συνεργασία που είχαν στην όλη διαδικασία.

Η απόφαση για τον νικητή για την Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Εθελοντισμού 2021 θα ανακοινωθεί σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Δεκεμβρίου 2019 στο Kosice.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στη Λευκωσία ο Στόκερ: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε τον Καγκελάριο της Αυστρίας – Παρακάθησαν σε δείπνο

Στη Λευκωσία ο Στόκερ: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε τον Καγκελάριο της Αυστρίας – Παρακάθησαν σε δείπνο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης τον Καγκελάριο της Αυστρίας Κριστιάν Στόκερ στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα παρατεθεί δείπνο προς τιμήν του.

BEST OF TOTHEMAONLINE