ΠΑΦΟΣ: Του 'έφαγε' 80 χιλιάδες και τώρα καταζητείται

ΠΑΦΟΣ: Του 'έφαγε' 80 χιλιάδες και τώρα καταζητείται

Υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις διερευνά το ΤΑΕ Πάφου και για την υπόθεση η Αστυνομία καταζητεί 30χρονο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από 29χρονο ότι δάνεισε σε ένα πρόσωπο, ηλικίας 30 ετών, αρχικά το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ με σκοπό την αγορά οχημάτων και ότι ενώ αυτός είχε δεσμευτεί ότι θα του τα επιστρέψει με την πώληση αυτοκινήτων, εντούτοις δεν τήρησε την υπόσχεση του για την εξόφληση του χρέους του.

Ο 30χρονος όπως διαφάνηκε επιθυμούσε να ανοίξει επιχείρηση πώλησης οχημάτων, ωστόσο το χρέος,που δεν κατέστη δυνατό να αποπληρώσει ανήλθε, σύμφωνα με τον παραπονούμενο, σε 80.000 ευρώ.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Aπό ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE