ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα νεότερα για «Τρίσκο» και άλλους δύο ενόψει… Νέας Σαλαμίνας – Τι λένε για Κάρτα Φιλάθλου και ξένους διαιτητές

Τα νεότερα για «Τρίσκο» και άλλους δύο ενόψει… Νέας Σαλαμίνας – Τι λένε για Κάρτα Φιλάθλου και ξένους διαιτητές

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Διαβάστε: 

Με προπόνηση στο «ΑΕΚ Αρένα» ολοκλήρωσε για… Νέα Σαλαμίνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μιλώντας το μεσημέρι της Παρασκευής στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, αναφέρθει στο πως έχει το αγωνιστικό κομμάτι για τη Λαρνακιώτικη ομάδα, για το θέμα της Κάρτας Φιλάθλου, καθώς και αυτό περί ξένων διαιτητών.

Αναλυτικά, όσα ειπώθηκαν από τον Κυριάκο Δημητρίου:

Ποια τα νεότερα σε σχέση με τους Τρισκόφσκι, Γιάννου και Σάστρε; «Τα νεότερα τα μεταφέραμε και χθες. Έχει βελτιωθεί η κατάσταση και στους τρεις ποδοσφαιριστές. Εναπόκειται στη τεχνική ηγεσία να κρίνει την ετοιμότητά τους και αν θα τους χρησιμοποιήσει από την αρχή ή κατά τη διάρκεια του αγώνα. Έχουν καλυτερεύσει τα δεδομένα και έχουν περιοριστεί, σε σχέση με το τι ίσχυε τις προηγούμενες εβδομάδες».

Η ΑΕΚ πάει σε ένα γήπεδο όπου η παράδοση δεν είναι με το μέρος της: «Οι αριθμοί είναι αριθμοί. Είναι μια στατιστική. Είναι ένα γήπεδο που συναντάμε δυσκολίες και δεν έχουμε καλά αποτελέσματα. Αυτό όμως δεν παίζει ρόλο, εμείς θα επιδιώξουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε χωρίς να λάβουμε υπόψη τους αριθμούς. Ξέρουμε ότι στο γήπεδο της, η Νέα Σαλαμίνα είναι δύσκολος αντίπαλος. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θα μας βοηθήσει πάρα πολύ να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Περιμένετε τη στήριξη του κόσμου: «Ναι, την περιμένουμε. Ζητάμε και αύριο από τον κόσμο να μας ακολουθήσει. Ξέρει ο κόσμος ότι παίζουμε με ένα αντίπαλο αρκετά αξιόλογο και εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να τους δώσουμε τη χαρά της νίκης».

Ποια η θέση της ΑΕΚ για την κάρτα φιλάθλου; «Η θέση της ΑΕΚ είναι υπέρ της εφαρμογής της νομοθεσίας».

Έχετε εκφράσει τη θέση σας για το θέμα των ξένων διαιτητών; «Είναι κάτι που από την πρώτη στιγμή είπαμε πως δεν θα το σχολιάσουμε από το ραδιόφωνο ή την τηλεόραση. Αν πάρει επίσημη μορφή αυτό το θέμα, ή πραγματοποιηθεί μια επίσημη συνάντηση, εμείς θα μεταφέρουμε και τη θέση της ομάδας μας. Όπως πάντα, η επίσημη θέση θα μεταφερθεί από την διοίκηση, με επίσημο τρόπο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top