ΛΑΡΝΑΚΑ: Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του 47χρόνος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του 47χρόνος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία Λάρνακας 47χρόνος που απουσιάζει από την χώρο διαμονής του από το απόγευμα της Πέμπτης (21/11). 

Πρόκειται για τον Μιχάλη Δημητρίου ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία περιγράφεται  ως ύψους 1,75μ. περίπου, εύσωμος, με κοντά, καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Κατά το χρόνο αποχώρησης , από το χώρο διαμονής του, φορούσε σακάκι χρώματος μαύρου και φανέλα και φόρμα σκούρου χρώματος.

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία Κύπρου παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στον αριθμό τηλεφώνου 24804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Δείτε την φωτογραφία του

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE