ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπ. Εργασίας: Από το ανθρώπινο δυναμικό εξαρτάται η αντιμετώπιση των προκλήσεων

Υπ. Εργασίας: Από το ανθρώπινο δυναμικό εξαρτάται η αντιμετώπιση των προκλήσεων

Από το εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό του τόπου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η αποτελεσματική αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει και θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει η Κύπρος, δήλωσε το βράδυ της Παρασκευής η Υπουργός Εργασίας, Ζέτα Αιμιλιανίδου, στην τελετή αποφοίτησης του Μεσογειακού Ινστιτούτου Διεύθυνσης για την ακαδημαϊκή χρονιά 2018-2019.
 

Τα πτυχία απονεμήθηκαν σε στελέχη του ιδιωτικού, του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Δημόσια Διοίκηση του Μεσογειακού Ινστιτούτου Διεύθυνσης, καθώς και σε νέους πτυχιούχους που ολοκλήρωσαν με επιτυχία το Πρόγραμμα Master in Business Administration.
 
Στον χαιρετισμό της, το οποίο ανέγνωσε εκ μέρους της ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Χρίστος Μαληκκίδης, η κ. Αιμιλιανίδου συνεχάρη τους απόφοιτους, σημειώνοντας ότι η απονομή του μεταπτυχιακού διπλώματος είναι «η επιβράβευση της προσπάθειάς σας, μέσα σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, αφού χρειάστηκε προσπάθεια, πείσμα και θέληση εκ μέρους σας, ώστε να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις των σπουδών σας και στις υπόλοιπες υποχρεώσεις της επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής σας».
 
«Είμαι βέβαιη ότι η γνώση που αποκτήσατε μέσα από την παρακολούθηση του προγράμματος θα αποτελέσει ανεκτίμητο εφόδιο για την παραπέρα επαγγελματική ανέλιξη σας. Από εσάς, το πραγματικά εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό του τόπου, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η αποτελεσματική αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει και θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει ο τόπος μας», επεσήμανε.
 
Όπως ανέφερε, το Μεσογειακό Ινστιτούτο Διεύθυνσης ιδρύθηκε το 1976 και αποτελεί την πρώτη επιχειρηματική σχολή της Κύπρου με εμπειρία πολλών χρόνων στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Το Ινστιτούτο λειτουργούσε και λειτουργεί ως φορέας διαμόρφωσης και ανάπτυξης διευθυντικών στελεχών, παρέχοντας τους γνώσεις, και επενεργώντας ως καταλύτης για την καλλιέργεια και ανάπτυξη επαγγελματικών διευθυντικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων για στρατηγική σκέψη, κατανόηση της πολυπλοκότητας και των ιδιαιτεροτήτων της σύγχρονης οικονομίας και των αναγκών της σημερινής επιχείρησης.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top