Πτηνολογικός Σύνδεσμος: Οι παγιδευτές πουλιών συνεχίζουν ανενόχλητοι

Πτηνολογικός Σύνδεσμος: Οι παγιδευτές πουλιών συνεχίζουν ανενόχλητοι

Την αντίθεση μεταξύ της απόφασης για κλείσιμο του Ουλαμού Πάταξης Λαθροθηρίας της Αστυνομίας, σε σύγκριση με τις δράσεις των Βρετανικών Βάσεων σε θέματα λαθροθηρίας αναδεικνύει ο Πτηνολογικός Σύνδεσμος.
 

«Οι Βρετανικές Βάσεις δείχνουν τον δρόμο, ενώ η Δημοκρατία κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση και οι μεγάλοι παγιδευτές πουλιών συνεχίζουν ανενόχλητοι», αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση ο Σύνδεσμος.
 
Όπως αναφέρει, «η αντίθεση δεν θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη. Ενώ ο Ουλαμός Πάταξης Λαθροθηρίας της Αστυνομίας Κύπρου, μια από τις καλύτερες διαθέσιμες μονάδες κατά της παγίδευσης πουλιών, κλείνει, η εντυπωσιακή πρόοδος στις Βρετανικές Βάσεις αποτελεί απόδειξη της ρήσης ‘όπου υπάρχει βούληση, υπάρχει και ο τρόπος’, σε ότι αφορά την καταπολέμηση της παράνομης παγίδευσης πουλιών…»

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.