Πτηνολογικός Σύνδεσμος: Οι παγιδευτές πουλιών συνεχίζουν ανενόχλητοι

Πτηνολογικός Σύνδεσμος: Οι παγιδευτές πουλιών συνεχίζουν ανενόχλητοι

Την αντίθεση μεταξύ της απόφασης για κλείσιμο του Ουλαμού Πάταξης Λαθροθηρίας της Αστυνομίας, σε σύγκριση με τις δράσεις των Βρετανικών Βάσεων σε θέματα λαθροθηρίας αναδεικνύει ο Πτηνολογικός Σύνδεσμος. 

«Οι Βρετανικές Βάσεις δείχνουν τον δρόμο, ενώ η Δημοκρατία κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση και οι μεγάλοι παγιδευτές πουλιών συνεχίζουν ανενόχλητοι», αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση ο Σύνδεσμος.
 
Όπως αναφέρει, «η αντίθεση δεν θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη. Ενώ ο Ουλαμός Πάταξης Λαθροθηρίας της Αστυνομίας Κύπρου, μια από τις καλύτερες διαθέσιμες μονάδες κατά της παγίδευσης πουλιών, κλείνει, η εντυπωσιακή πρόοδος στις Βρετανικές Βάσεις αποτελεί απόδειξη της ρήσης ‘όπου υπάρχει βούληση, υπάρχει και ο τρόπος’, σε ότι αφορά την καταπολέμηση της παράνομης παγίδευσης πουλιών…»

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Οι επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, τον Μάιο του 2026, φαίνεται πως θα διαμορφώσουν ένα νέο, πιο κατακερματισμένο πολιτικό σκηνικό, με ριζικές διαφοροποιήσεις από τις εκλογές του 2021.

BEST OF TOTHEMAONLINE