Πτηνολογικός Σύνδεσμος: Οι παγιδευτές πουλιών συνεχίζουν ανενόχλητοι

Πτηνολογικός Σύνδεσμος: Οι παγιδευτές πουλιών συνεχίζουν ανενόχλητοι

Την αντίθεση μεταξύ της απόφασης για κλείσιμο του Ουλαμού Πάταξης Λαθροθηρίας της Αστυνομίας, σε σύγκριση με τις δράσεις των Βρετανικών Βάσεων σε θέματα λαθροθηρίας αναδεικνύει ο Πτηνολογικός Σύνδεσμος.
 

«Οι Βρετανικές Βάσεις δείχνουν τον δρόμο, ενώ η Δημοκρατία κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση και οι μεγάλοι παγιδευτές πουλιών συνεχίζουν ανενόχλητοι», αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση ο Σύνδεσμος.
 
Όπως αναφέρει, «η αντίθεση δεν θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη. Ενώ ο Ουλαμός Πάταξης Λαθροθηρίας της Αστυνομίας Κύπρου, μια από τις καλύτερες διαθέσιμες μονάδες κατά της παγίδευσης πουλιών, κλείνει, η εντυπωσιακή πρόοδος στις Βρετανικές Βάσεις αποτελεί απόδειξη της ρήσης ‘όπου υπάρχει βούληση, υπάρχει και ο τρόπος’, σε ότι αφορά την καταπολέμηση της παράνομης παγίδευσης πουλιών…»

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE